A házasságukért küzdő Berkiék címlapon mutatták meg kisbabájukat

Az Instagramon újabban nem láthatók közös fotón Berkiék, de a Hot! címlapján igen, sőt, kislányuk arcát is megmutatják.

2021. december 16., 12:10

Szerző:

Bár korábban folyamatosan együtt szerepeltek, nagyjából egy hónapja nincs új közös kép Berkiékről egyikük Instagramján sem. Többek között emiatt van, hogy a rajongók feltételezik, hogy pár kapcsolata komoly válságban lehet. Ezt Berki Mazsi az RTL Klub Reggeli című műsorában kedden szőrmentén meg is erősítette, de azzal, hogy továbbra is együtt vannak férjével, Berki Krisztiánnal.

Nos, egy hónap után megtört a jég és friss közös fotók kerültek nyilvánosságra, ezúttal azonban a legfrissebb Hot! magazin címlapján. Sőt, a képen nemcsak a házaspár szerepel, hanem november elején született kislányuk, Berki Emma Katerina is, akinek az arcát az anyuka eddig nem mutatta meg a közösségi médiában. Íme a kép.

„Megmentjük ezt a családot”

– mondják Berkiék, ami egy újabb indirekt megerősítése annak, hogy valóban nehéz időszakon mennek-mentek keresztül. A cikkből kiderül, hogy a kisbaba megszületése valóban új megpróbáltatások elé állította a szülőket. Erről Berki Mazsi a fent már említett interjúban már beszélt valamennyit, kedden a tévében így fogalmazott:

„Emmának ugye anya van csak. És közöttünk kialakult az elejétől egy nagyon-nagyon különleges kapcsolat, azonban a Krisztián ezt nem érezte. Most már kezdi átérezni, hogy milyen is ez az érzés. Én azt gondolom, hogy az apáknak ez sokkal nehezebb az elején. Sajnos ez így van rendjén. Nem mindenkinek akkor jön az érzés, amikor ő azt szeretné.”

A történetet tovább árnyalja, hogy Berki Krisztián szerdán bejelentette, hogy újra elkezdett pszichológushoz járni. Az ezzel kapcsolatos részleteket ide kattintva lehet elolvasni.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)