Durvul Tóth Gabi és Krausz Gábor viszálya: az énekesnő sokatmondó dalszövegrészlettel vágott vissza

Tóth Gabi a kislányával közös képet posztolt, hogy üzenjen Krausz Gábornak, illetve mindenkinek.

2023. augusztus 22., 09:10

Szerző:

Holnap lesz két hetes a két poszt, amikben Krausz Gábor majd Tóth Gabi bejelentették, hogy kapcsolatuk véget ért.

„Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb mindkettőnk számára. Arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Kérjük, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire!”

– írta a két szülő a botrány kirobbanásakor.

Ettől kezdve mindketten eltűntek egy időre a közösségi médiából. Krausz Gábor most hétvégén posztolt először egy azóta eltűnt Instasztorit, amiben azt mutatta, hogy a kislányával kirakósozik, plusz tett az egészbe egy utalást egy szakítós dalra.

„Tudom, hogy viccesen hangzik, de egyszerűen nem bírom a fájdalmat – holnap elhagylak téged, te lány”

– így kezdődik a dal, amit Krausz Gábor a hétvégén posztolt.

De volt felesége gyakrabban üzenget: miután visszatért az Instára, Tóth Gabi egy poszttal a szabadságát, illetve az előtte álló utat ünnepelte négy nappal ezelőtt, majd a kislányáról tett ki egy képet, azzal a felirattal, hogy

„mindenem”,

illetve azzal a címkével, hogy #angyalokléteznek.

Hétfőn este pedig egy újabb posztot tett ki, benne nyilvánvaló üzenettel Krausz Gábornak, és megintcsak egy olyan fotóval, amin a kislánya is látható.

A két héttel ezelőtti bejelentés értelmében a fenti poszt is minden bizonnyal valamilyen módon a kislány biztonságát szolgálja, mindenesetre a képhez a következő idézet tartozik:

„fönn van az életem egy fa tetején, senkinek le nem hozom, Csak maradok tisztelettel ott köpködve fűmagot, Aztán reggelre kikel a rét és talpam alá feszül, Az élettel együtt csak te meg én hármasban fészkelünk…”

Szabó Balázs bandájának dalszövege egyértelművé teszi, hogy Tóth Gabi szerint ő a kislányával és az élettel hármasban fészkel, tehát Krausz Gábor már nem része az életüknek.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)