Krausz Gábor először posztolt botrány óta, ezzel a népszerű szakítós dallal üzen Tóth Gabinak

Krausz Gábor tudja, hogyan kell maga mellé állítani a közvéleményt.

2023. augusztus 21., 08:00

Szerző:

Tóth Gabi már több fotót is megjelentetett az Instagramon, amióta kipattant a válása körüli botrány, Krausz Gábor utolsó posztja azonban még mindig az, amikor bejelenti, hogy a kapcsolata az énekesnővel véget ért.

Megjelentetett azonban vasárnap egy automatikusan eltűnő Instagram-sztorit, ami egy cuki videó: kislánya keze látszik rajta, amint egy princesszes kirakóval foglalatoskodik. Krausz Gábor ezek szerint tudja, hogyan állítsa maga mellé a közvéleményt, mert a jelenlegi helyzet szerint amíg volt felesége az új szerelmével Horvátországban nyaralgat, ő addig a gyermekét választja és vele tölt egy kis minőségi időt.

És talán nem véletlen, hogy Krausz Gábor miért pont azt a feliratot választotta a vasárnap reggelről szóló sztorihoz, hogy

„easy like Sunday morning”,

azaz „könnyű, mint a vasárnap reggel”. Ez egy idézet, méghozzá az „Easy” című szám refrénjéből. A slágert Lionel Richie szerezte és eredetileg az ő együttese, a Commodores adta elő 1977-ben, de manapság sokan a Faith No More által 1992-ben kiadott feldolgozást ismerik jobban. Nos, ez egy szakítós dal, és a szám első sorait magyarra például a következőképpen lehet lefordítani:

„tudom, hogy viccesen hangzik, de egyszerűen nem bírom a fájdalmat – holnap elhagylak téged, te lány.”

Itt a videóklip.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)