Tóth Gabi új szerelméről megdöbbentő dolgok derültek ki: Nem volt mindig a hűség mintaképe

Arról is vannak friss pletykák, hol lehet Tóth Gabi most.

2023. augusztus 18., 09:34

Szerző:

Tóth Gabi csütörtök délután először posztolt az Instagramra azóta, hogy kiderült, válik tőle a férje,Krausz Gábor, mégpedig valószínűleg azért, mert az énekesnő félrelépett egy táncosával, Papp Máté Bencével. Az énekesnő alábbi képet tette ki, nem írt mellé semmit, csak egy napocska-emojit, a kommentelési lehetőséget pedig kikapcsolta.

Nos, a Blikk két olyan névtelen informátort szólaltatott meg, akik korábbról ismerik Papp Máté Bencét. Egyébként mint kiderült, Tóth Gabi is korábbról ismeri Papp Máté Bencét, már 2016-ban is készült róluk közös kép.

A lényeg mindenesetre: mindkét informátor szerint Papp Máté Bence nagy nőcsábász hírében áll. Az egyiküket idézzük:

„ha éppen párkapcsolatban élt, az sem akadályozta meg abban, hogy szóba elegyedjen más nőkkel. Nem volt mindig a hűség mintaképe, volt, amikor bizony ő is elcsábult. Már évek óta nem beszéltem vele, de nekem a közösségi oldala alapján úgy tűnt, hogy a nyár elején még párkapcsolatban élt egy csinos, szőke lánnyal.”

Akárhogy is volt a nyár elején, a legfrissebb pletykák szerint Tóth Gabi és Papp Máté Bence között jelenleg dúl a szerelem. A Reddit nevű közösségi oldalon jelentkezett be valaki, aki úgy tudja, hogy a pár jelenleg Horvátországban üdül.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)