Sebestyén Balázs megint elővette Tóth Gabi botrányát: A történtek ellenére fellép ő valahol?

Sebestyén Balázs rádióműsorában augusztus 20-áról volt szó, de egyszer csak Tóth Gabi felé terelődött a szó.

2023. augusztus 18., 08:36

Szerző:

Sebestyén Balázs és kollégái egyszer már elpoénkodtak a héten Tóth Gabi válásán, de csütörtök reggel megint a pápa előtt éneklő, majd félrelépő énekesnő felé kanyarodott a beszélgetés a Rádió 1 reggeli műsorában. Nem csoda: az elmúlt egy hétben Magyarországon a fél óránál hosszabb beszélgetések zömében valószínűleg szóba került Tóth Gabi esete.

Sebestyén Balázsék eredetileg a vasárnap esti tűzijátékról beszéltek, amivel kapcsolatban minden évben felmerül, hogy van-e rá szükség vagy nincs.

Idén azonban talán a tűzijátéknál is több embert érdekel majd, hogy Tóth Gabi is részese lesz-e az augusztus 20-i programnak vagy sem, és hát meglehetősen nehéz követni az eseményeket, de a jelenlegi állás szerint úgy tűnik, hogy igen. Az énekesnő némi huzavona után visszakerült a programba, ő fogja megszegni a Szent István napi kenyeret. (Hogy „az év Édes sétáló süteményével” csinál-e majd valamit Tóth Gabi, azt nem tudjuk.)

Mindenesetre a 24.hu szúrta ki, hogy csütörtök reggel még Sebestyén Balázs sem volt benne biztos, hogy akkor most Tóth Gabi része lesz-e az ünnepi programnak vagy sem:

„tényleg, most akkor matyó hímzésben énekel Gabriella 20-án? A történtek ellenére fellép ő valahol? A nemzet asszonya? Énekeljen! Úgy volt, hogy fellép, ő vág fel valami kenyeret.”

Az adást itt lehet visszahallgatni.

Tóth Gabi egyébként közben bejelentkezett az Instagramon, a válás hírének bejelentése óta először. Az alábbi képet tette ki, nem írt mellé semmit, csak egy napocska-emojit, a kommentelési lehetőséget pedig kikapcsolta.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)