Kiderült: Tóth Gabi és a Fricska táncosa nem mostanában ismerkedtek össze – fotó!

Árulkodó fotó került elő a Facebook mélyéről, amin Tóth Gabi és a Fricska tagja, Papp Máté Bence látható, és a dátum meglepően régi.

2023. augusztus 17., 11:53

Szerző:

Tóth Gabi és Papp Máté Bence egy párt alkotnak. Az énekesnő és a vele turnézó Fricska táncegyüttes táncosa még nem erősítette meg ezt az információt, de már abból lehetett ezt sejteni, ahogy Krausz Gábor bejelentette a kapcsolata végét Tóth Gabival, valamint szemtanúk állítják, hogy látták az újdonsült párt nyilvánosan puszizkodni.

Tekintettel arra, hogy Tóth Gabi milyen sokat beszélt az elmúlt években családjáról és házasságáról, sokan próbálnak minél többet megtudni erről az új kapcsolatról. Nos, egy igazán érdekes részletet ásott elő a Cosmopolitan magazin a Facebook mélyéről: az alábbi, 2016-os fotót, amely bizonyítja, hogy Tóth Gabi már legalább 7 éve ismeri Papp Máté Bencét. A fotó az X-Faktor stúdiójában készült, amint Tóth Gabi 3 táncossal pózol.

Tóth Gabi 3 évadon keresztül volt mentor az X-Faktorban, a fenti kép akkor készült, amikor a vége felé közeledett a három közül az utolsó évadnak, és ezek szerint már ekkor megismerték egymást Papp Máté Bencével, aki a kép jobb szélén áll, és hátulról átfogja az énekesnő derekát.

A Cosmopolitan felhívja a figyelmet a kép további érdekességére: Tóth Gabi másik oldalán az az Ahmed Moussa áll, aki Gubik Petra ex-párja, és akit a színésznő hűtlenség gyanúja miatt hagyott el. Gubik Petra neve onnan lehet ismerős, hogy ő lett a legutóbbi Sztárban sztár nyertese.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)