Tóth Gabi válásához hasonlította a „jachtozást” Borkai Zsolt

Tóth Gabi és Borkai Zsolt – vajon melyikük a rosszabb?

2023. augusztus 17., 08:33

Szerző:

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról beszél az egész ország immár vagy egy hete – az énekesnő félrelépése már csak azért is központi téma most, mert a nyári szünetben sok egyéb történés nincsen. Így aztán még a Népszava Borkai-interjújában is szóba kerül a téma, hogy az énekesnő összeszűrte a levet az egyik táncosával, és emiatt véget ért a házassága.

Amint emlékezetes, az olimpiai bajnok tornászt a NOB elnökének, illetve Győr polgármesterének választották, majd Borkai Zsolt lebukott, hogy egy jachton orgiázott prostituáltakkal. A fideszes politikust ezt követően választotta újra Győr lakossága, sőt, díszpolgári címre is felterjesztették, de Borkai Zsolt végül visszavonult a politikától.

Borkai Zsolt most mindenesetre az interjúban szóba hozza Tóth Gabiék ügyét, igaz, amint az divatos, úgy beszél az énekesnőről, hogy a nevét nem ejti ki.

„Megkérdezem, hogy az kiállhat [az emberek elé], aki Isten színe előtt kimondta a boldogító igent, utána pedig elválnak egymástól? Vagy ezzel minden rendben van?”

– idézi Borkai Zsolt költői kérdését az interjúból a Blikk.

Erre a riporter a következőket mondja:

„na de a válás és a jachtozás nem ugyanaz”

Amire Borkai Zsolt újabb költői kérdéssel felel:

„mitől nem?”

A politikus az interjúban kifejti, hogy nem érzi, hogy ő bűnösebb lenne, mint azok, akik elválnak.

Tóth Gabit egyébként korábban egy videóban egy másik fideszes politikushoz, Szájer Józsefhez hasonlították.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)