Tóth Gabi saját barátjától kapott durva kritikát: Meg kellene tanulnia felelősséget vállalni a tetteiért

Tóth Gabi énekesnőnek az új videó szerint meg kellene tanulnia felelősséget vállalni a tetteiért.

2023. augusztus 16., 07:48

Szerző:

Ábrahám Róbert műsorvezető publikált most videót a Tóth Gabi körül kialakult helyzetről, illetve azon más médiaszemélyiségekről, akik hozzászóltak az énekesnő botrányához. Az alábbi videóban elhangzik, hogy Ábrahám Róbert jó viszonyban van Tóth Gabival, de ettől még a YouTube-sztár keményen kritizálja a történteket.

A Blikk által kiszúrt videóban a következő hangzik el:

„Tóth Gabit most nekem sajnálnom kellene? Jó viszonyban vagyunk Gabival, a férjével, Krausszal is. Nagyon sokszor kiálltam és megvédtem Gabit, amikor azért támadták, amiért a másik oldalon színészeket, énekeseket, hírességeket az égig emelnek. De miért kellene sajnálnom, hogy egy ilyen helyzetben rajta köszörülik a nyelvüket, álszentnek nevezik és gúnyolódnak ezen a jelenségen, amikor azzal a csávóval mutatkozik pár nappal később, akivel megcsalta a férjét? Ezen mit kellene sajnálnom? Gabinak meg kellene tanulnia felelősséget vállalni a tetteiért, és nem mindig abban a kényelmes áldozati pózban mondani, hogy jaj, mindenki ellenem van, mindenki bánt. Amikor ennek volt igazságalapja, akkor mindenki, aki tehette, kiállt mellette. De egy ilyen helyzeten nincs mit védeni, itt nem ő az áldozat, hanem a kislánya és Krausz az áldozat. Ez ennyire pofonegyszerű.”

Ábrahám Róbert azzal folytatja, hogy minden bizonnyal csak neki lehet joga ilyen gondolatokat megfogalmazni, mert kritizálja mind Lakatos Márkot, mind Somogyi Andrást, mind Pottyondy Edinát azért, hogy a Tóth Gabi botránya körüli ellenmondásokra felhívták a figyelmet. A műsorvezető szerint Pottyondy Edina például ezt azért nem teheti meg, mert neki is véget ért a kapcsolata Puzsér Róberttel. Valamint:

„a három személy, akit kiemeltem, nemcsak a Gabit pocskondiázza, hanem a Krauszt. A Krausz ebben a történetben kinek vagy mit ártott vagy mit tett rosszul? Semmit a világon – és ugyanúgy beletörlik a lábukat abba a férfiba, aki feltételezem, hogy ebben a helyzetben a poklok poklát éli át.”

A teljes videó alább tekinthető meg.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)