Pottyondy Edina posztolt Tóth Gabi válásáról: Nemcsak az ájtatos matyólotyó, hanem az egész ország ráharapott

Pottyondy Edina korábban visszatért a szabadságáról, hiszen, mint mondja, nem mindennap van, hogy „Szűz Mária félrekúr”.

2023. augusztus 14., 07:34

Szerző:

Vasárnap este Pottyondy Edina is hozzászólt a múlt hét nagy botrányához: Tóth Gabi és Krausz Gábor válásához. A humoristanő rendszeresen posztol videókat hírességekről-közügyekről, de most nyári szabadságán van. Ezt mégis megszakította, hogy összerakjon egy videót arról, hogy

„a jámbor spániel-labrador keverék kan és a pitbull-kuvasz szuka kapcsolata véget ért.”

Az egész botrány szerdán Krausz Gábor bejelentésével pattant ki, és ezzel a bejelentéssel kapcsolatban mondja a humoristanő a következőket:

„Krauszom a búcsúposztjában szigorúan a kis Hannarózára tekintettel előhúzta a Fricska táncegyüttes egyik tagjának péniszét, amire nemcsak az ájtatos matyólotyó, hanem az egész ország ráharapott.”

Pottyondy Edina a következőket mondja arról, hogy a Krausz-Tóth házasság mennyire felelt meg a hagyományos családokról kialakult eszménynek:

„Tóth Gábor és Tóthné Krauszom Gabi kapcsolatában teljesen felborultak a konzervatív nemi szerepek. Adott egy sikeres, dolgozó nő, és a szakács férje, aki otthon főz. Aztán a sikeres NER-vállalkozó félrekúr. A csávó meg hisztizik. Itt bizony apa a nő és anya a férfi, tessék. Ettől akar megvédeni bennünket Orbán Viktor! Gabi az a libernyák nemváltó, akitől meg akarják védeni az országot.”

Az alábbi videóban elhangzik az is, hogy Tóth Gabi mennyire macsó, hogy új kapcsolatát alig leplezi:

„akkora macsó a Gabi, hogy a szakítás napján már a Pócs János képviselő által szervezett dinnyefesztiválon pózolt új szerelmével egy quadon. [...] Ha egy gyászévet nem is, de legalább egy gyászhetet miért nem bírt várni ezzel a képpel a quadangyal és Quadon Jani?!”

Nézze meg a teljes videót!

(Kiemelt kép: Pottyondy Edina Instagramja)