Tóth Gabit most Szájer Józsefhez hasonlították: Itt át lettünk k*rva, és nem kicsit, hanem nagyon

Osváth Zsolt legfrissebb videójában párhuzamot von Tóth Gabi és Szájer József botrányai között.

2023. augusztus 15., 10:12

Szerző:

Osváth Zsolt több videót publikált már Tóth Gabi énekesnőről az elmúlt hónapokban-években, így a Való Világból ismert médiaszemélyiség követői mind várták, hogy a tavalyi Konyhafőnök VIP versenyzője mit fog mondani a múlt hét nagy botrányáról. Tették ezt már csak azért is, mert a megkerülhetetlen témához rengetegen hozzászóltak Pottyondy Edinától Fenyő Ivánig (lásd a kapcsolódó cikkeket), és most Osváth Zsolt egy meghökkentő frizurát viselve szintén megtette ezt a YouTube-on.

Az egykori VV Zsolti korábban megvádolta azzal Tóth Gabit, hogy hazudott neki, így most azzal kezdi, hogy:

„nem tesz boldoggá, hogy bebizonyosodik, hogy képmutató arról, akiről azt állítottam korábban, hogy képmutató.”

Osváth Zsolt azt mondja, hogy nem örül annak, hogy így alakultak a dolgok, sajnálja Tóth Gabit, vagy legalábbis a helyzetet, ami kialakult. Megérti azonban a felháborodást:

„nem azért vannak felháborodva az emberek, mert itt valaki csalfa volt. Hanem az, hogy ameddig valaki csalfa volt, addig a Család.hu-n a mi adóforintjainkból osztotta az észt a keresztény-konzervatív értékekről és szabad szemmel jól látható összegért hiányolta a családját cikkekben és blogokban, amíg az erdélyi turnén egészen új értelmet nyert a nemzeti összetartozás.”

Osváth Zsolt figyelmeztet arra, hogy egy kapcsolat sorsa azért mindig mind a két félen múlik, és egyetért azzal, hogy nem a félrelépés a

„itt nem a félrekúrás és a válás szerintem a nagyközönség sérelme, hiszen ez tényleg bármikor, bárkivel előfordul, és ehhez egyáltalán nincs közünk, csak annak a két embernek. Hanem az, hogy itt át lettünk kúrva, és nem kicsit, hanem nagyon. Azt hittük, hogy ezt ember nem választja szét, hanem mégis?!”

Osváth Zsolt párhuzamot von a múlt hét eseményei és Szájer József 2020-as botránya között:

„az, hogy a Szájer egy melegpartin volt, és ott cuccozgattak, és közben lecsúszott az ereszen a kis satyikájában és jól érezték magukat – ezen én poénkodok, ez vicces, ezért őt nem ítélem el. Azért ítélem el, mert azelőtt egy héttel ellenünk, a sajátjai ellen benyújtott-megfogalmazott egy Alaptörvény-módosítást. Szerintem ez a probléma, és Gabinál is ez a probléma. Gabi nem azért lett közutálat tárgya, mert nemcsak a tüzet rakták meg Erdélyben, hanem azért, mert ő ennek az ellenkezőjével vértezte fel magát a kommunikációjában.”

Nézze meg a teljes videót, aminek az első felében egyébként a Sziget fesztiválról, illetve az ottani árakról van szó.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)