Pottyondy Edina megint beszólt Tóth Gabinak: ezért hagyhatta jóvá Orbán Viktor a kenyérszegést

Pottyondy Edina kielemezte Tóth Gabi elmúlt egy hetét.

2023. augusztus 22., 08:35

Szerző:

Pottyondy Edina újabb videóval jelentkezett, és mint a múlt hetinek, ennek is Tóth Gabi a főszereplője.

„Valaki itt megint túltol valamit”

– mondja Pottyondy Edina arról, hogy a félrelépési botrányba keveredett énekesnő a múlt héten nemhogy új szerelmével ment el Horvátországba nyaralni, hanem Papp Máté Bence szülei is ott voltak. Tóth Gabiról ezt mondja a humoristanő:

„keresztény ikonból az anyósok álma akar lenni. Már látom a Nők Lapjában az új rovatot: szeresd a párod... szüleit!”

Az alábbi videó arról is tartalmaz fejtegetéseket, hogy Orbán Viktor vajon milyen gondolatmenet után dönthetett úgy, hogy Tóth Gabit némi hezitálás után mégsem törlik az augusztus 20-i programból:

„kockázatos lett hirtelen maga Tóth Gabi is. Napokig tartott a dilemma a Karmelita-kolostorban – érted, egy kolostorból irányítják az országot! –, hogy kapjon-e kést a kezébe a nemzet csaló gánya. Ha ő szegi meg az ország kenyerét, az bizony Isten, haza, csalárd. Ha meg nem Gabi szel, az egy nagyon veszélyes üzenet. Az azt jelentené, hogy a kormányhoz való hűségen kívül más is számít. Ez meg jobban megrázná a rendszert, mint a forint árfolyama. Így aztán Orbán Viktor végül azt mondta, jöjjön a Gabi, hadd játssza a keresztény nagyságát, nem kellene rossz precedenst teremtenünk.”

Alább lehet végignézni a teljes videót.

Pottyondy Edina egyébként a múlt héten meghökkentő posztot közölt arról, milyen sokféle helyen és módon nézik a videóit.

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)