Krausz Gábor számára ez fáj most a legjobban, Tóth Gabival közös házukról megdöbbentő dolog derült ki

Egyedül Tóth Gabi nevén van a szentendrei ház, de Krausz Gábor számára nem is ez a legkeményebb.

2023. augusztus 22., 07:50

Szerző:

Krausz Gábor és Tóth Gabi válása kapcsán az egyik első hír volt, hogy a bejelentés után nem sokkal a sztárséf ki is költözött a frissen elkészült szentendrei házból, amiről mindaddig úgy tudtuk, hogy a család közös otthona. Nos, a Blikk azt írja most, hogy jogilag ez nem így volt-van: az otthon egyetlen tulajdonosa az ingatlan-nyilvántartás szerint Tóth Gabi, és az ő nevén van a hozzá tartozó, 75 millió forintos hitel is.

A lap egy névtelen ismerőst is megszólaltatott, aki szerint azonban nem a szentendrei ház most a legnagyobb bánat Krausz Gábor számára:

„főleg az bántja, hogy a felesége a jelek szerint máris továbblépett, új kedvesével járja az országot, sőt, már külföldre is elutaztak.”

Amint arról fotók is felkerültek a netre, Tóth Gabi a múlt héten Horvátországban nyaralt Papp Máté Bencével, innen tért haza az énekesnő az augusztus 20-i ünnepre, ahol nagyjából ugyanúgy lezajlottak a fellépései, mintha mi sem történt volna.

Maga Krausz Gábor egyelőre hallgat, őt nem lehetett nyilvánosan látni az utóbbi időben. Egy megható Instasztorit megjelentetett azonban, benne egy dal címével. Egy olyan dal címével, aminek kezdősora a következő:

„tudom, hogy viccesen hangzik, de egyszerűen nem bírom a fájdalmat – holnap elhagylak téged, te lány.”

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)