Tóth Vera publikálta az esküvői videójukat: Tóth Gabi és Krausz Gábor egy kulcsjelenetből hiányoznak

Tóth Vera esküvői videójában feltűnik Tóth Gabi is, és az énekesnő nem a férjével táncol a felvételen.

2023. augusztus 29., 10:14

Szerző:

Tóth Vera kedd reggel publikálta az esküvőjükön készült felvételekből összeállított, mintegy négy és fél perces videót. Az énekesnő és Pauli Zoltán séf augusztus első hétvégéjén kelt egybe, de a rossz idő miatt az utolsó pillanatban kellett mindent átköltöztetni az eredetileg tervezett helyszínről, ami brutálisan megdobta a költségeket.

Nos, a videó tanúsága szerint is megérte a pluszráfordítás, mert gyönyörűen sikerült a lakodalom, amiben több híresség is részt vett. A videóban feltűnik, sőt, énekel is Horváth Charlie, de szintén jelen volt Frenreisz Károly, valamint Mujahid Zoltán, aki az első Megasztárban versenyzett együtt Tóth Verával, és akivel azóta is jó barátok.

Egy rövid bevezetés után a videó nyitójelenete, hogy a lagzin részt vevő párok adnak egymásnak egy-egy szájrapuszit, majd utolsóként az ifjú pár, Tóth Vera és Pauli Zoltán teszik ezt. Nem lehet tudni az okát, de a jelenetben nem vesz részt Tóth Gabi és Krausz Gábor, pedig ők is ott voltak a lagziban – igaz, lehet, hogy ennek az oka mindössze az, hogy Tóth Gabi koszorúslány volt az esküvőn.

Mindenesetre tekintettel arra, hogy a lagzi óta Tóth Gabiék bejelentették, hogy válnak, nincs olyan képkocka a videóban, amin a pár együtt szerepelne. Tóth Gabit egyszer láthatjuk táncolni a lagziban, de a kislányával, Hannarózával ropja. Bár borús volt az idő, Frenreisz Károlyhoz hasonlóan Krausz Gábor szintén napszemüvegben vett részt az eseményen. A TV2 sztárséfje egyszer tűnik fel a videóban, éppen puszit ad a násznép egy női tagjának, de nem Tóth Gabinak.

A teljes videót Tóth Vera Instagramján lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)