Tóth Vera keserűen vall a lakodalma utáni bonyodalmakról: Nem akartuk, sajnos a héten mégis megtörtént

Tóth Vera lakodalma előtt, alatt és után sem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerették volna.

2023. augusztus 17., 11:23

Szerző:

Tóth Vera énekesnő és Pauli Zoltán séf augusztus első hétvégéjén házasodtak össze, pont azon a hétvégén, amikor végigsöpört az országon az emlékezetes vihar. Az ítéletidő miatt a lakodalmat az utolsó pillanatban át kellett költöztetni: a tervek szerint Palkonyán, a szabad ég alatt lett volna a százfős ünnep.

Bár korábban nyilatkoztak arról, hogy eljegyezték egymást és tervezik, hogy majd megtartják az esküvőt, Tóth Vera és Pauli Zoltán közvetlenül az esemény után szándékosan nem tették közzé, hogy megvolt a lagzi. A dologra nagyjából egy héttel ezelőtt mégis fény derült, majd a Story magazin mai számában publikálta az ifjú pár az esküvői képeket.

Ezzel kapcsolatban csütörtök délelőtt Tóth Vera a következőket írta az Instagramon:

„a hír igaz, Pauli Zolival lassan két hete férj és feleség vagyunk. Arról majd későbbi posztban írok, hogy ezt csakis mi szerettük volna veletek először tudatni, akartuk, hogy ez a mi pillanatunk legyen, s ez aztán, hogy sült el, de a legfontosabb az, hogy a sok szervezés, a családban történtek ellenére mi teljességgel boldogok vagyunk és családilag megoldunk mindent, mert összetartunk és ez azt hiszem, így helyes. Nem akartuk, hogy összevissza írjanak a nagy napunkról, ami sajnos a héten mégis megtörtént, ezért úgy döntöttünk, hogy a Story Magazint válasszuk arra szeretetteljes feladatra, hogy egy hiteles, valós, őszinte, szép anyagban hozza le esküvőnk történetét.”

Az énekesnő köszönetet mond a lap munkatársainak, majd így folytatja:

„az esküvőnk meseszép volt. Ugyan semmi nem úgy alakult, ahogy eredetileg terveztük, sőt, majdnem meghiúsult, de kitartottunk és addig dolgoztunk rajta, míg el nem simítottuk az akadályokat. Azt, hogy mindez, hogy volt, kiknek köszönhetjük, kik segítettek nekünk létrehozni és kik azok, akiknek mérhetetlenül hálásak vagyunk, a lapban olvashattok, de nemsokára a social oldalaimon is köszönetet mondok ezeknek az embereknek, mert nagyon megérdemlik!! Hosszú a lista és ez azt jelenti, nagyon sokan szeretnek minket, ami nagyon megható és amiért nagyon hálásak vagyunk. Köszönjük nektek, hogyha velünk együtt örültök.”

(A fent kiemelt kép természetesen nem a lakodalomban készült, hanem 2019-es. Fotó: Schumy Csaba – dfp.hu)