Tóth Vera drámai vallomása az esküvőjéről: Rettegtem, hogyan fogok kinézni egy hatalmas, világos esküvői ruhában

Tóth Vera és férje két nappal a kitűzött dátum előtt már ott tartott, hogy le kell fújni az esküvőt.

2023. augusztus 18., 11:04

Szerző:

Rengeteg friss kép tekinthető meg és egy friss interjú olvasható a Dalaarna honlapján Tóth Vera és Pauli Zoltán esküvőjéről. Az énekesnő tegnap a Story magazinban és az Instagramon beszélt a lakodalomról, amit augusztus első hétvégéjére terveztek. Az esküvő Palkonyán, egy hegytetőn lett volna, ez az időjárás miatt lehetetlenné vált, és az első információk szerint az ünnepélyre végül Tóth Gabiék szentendrei otthonában került sor. Most már biztos, hogy ez téves információ volt: a lagzinak igazából a Dalaarna Garden nevű helyszín adott otthont.

Tóth Vera így beszél arról, hogy miért kellett az utolsó pillanatban az esküvőnek új helyszínt keresni:

„egy hegytetőn szerettük volna tartani, kicsit toszkán jellegű lett volna. Akárcsak az olaszoknál, a 100 fős vendégsereg nálunk is egy nagy, hosszú asztalnál, ült volna, amit gyönyörűen kidekoráltunk volna, tele gyertyákkal. Mi rendezvényeket is szervezünk, így nem volt ismeretlen a terep. Éppen ezért elég flottul megterveztük az egészet Palkonyára. Azért is kezeltük lazán a helyszínkérdést, mert ebben az időszakban nem szokott ott esni az eső. Legalábbis az elmúlt 20 évben. Néha egy-egy zápor előfordult, de most napokkal előtte is esett az eső, és nem lehetett már úgy felmenni a hegyre, ahogyan szerettük volna. Bútorokat kellett volna pakolni, és ugyan talonban volt egy sátor is, de ebben az esetben nem működött volna. Egyébként nem is szerettem volna sátrat, mert ugyan tudom, hogy ma már nagyon szépen meg lehet csinálni egy sátras esküvőt is, de elvette volna a panorámát, a kilátást a hegytetőről. Nem lett volna az igazi. Nálunk lent viszont nem fértünk volna el ennyien.”

Szombaton volt a lakodalom, szerda este tudták meg, hogy átköltöztethetik az eseményt a Dalaarna Gardenbe, ami egyébként hivatalosan csak jövőre nyit majd ki. Ki tudja, mi történt volna, ha ez a lehetőség nem merül fel:

„ha nem mehetünk a Daalarna Gardenbe, akkor le kellett volna fújnunk az esküvőt. Nem volt más opció. Ha elmaradt volna, lett volna egy olyan üresség bennünk, ami nem tudom, milyen irányba fordulhat el. A sok éves megpróbáltatásnak, önismereti tréningnek, tapasztalásnak volt ez az ünnepe.”

Tóth Vera tegnap szintén az esküvője kapcsán arról beszélt, hogy egész életében „olaszos stílusú feleségnek” érezte magát, de a mai interjúból kiderül, hogy ezen nem azt érti, hogy gyakran veszekednének a szerelmével:

„egy hangos szó nem volt az 5 év alatt köztünk. Ebben az igenben nagyon sok kínlódás volt. Nem a kapcsolatunkban, hanem külön-külön.”

Az interjú rengeteg témára kitér a sok fotó mellett, egyedül a menyasszonyi ruhával kapcsolatos idézet álljon még itt:

„amikor megláttam magam az első ruhapróbán, majdnem elsírtam magam. Attól rettegtem, hogyan fogok kinézni egy hatalmas, világos esküvői ruhában. Amikor megláttam magam (pedig akkor még pár kilóval több is voltam), azt éreztem, hogy én is tudok szép lenni. Hiszen amikor évek óta a testeddel küzdesz, lefogysz, próbálod tartani, és az egész életed arról szól, hogy egyes újságok szerint ronda és kövér vagy, ezt pedig megkapod a környezetedtől is, az trauma, trauma, trauma.”

(A fent kiemelt kép nem a lakodalomban készült az ifjú párról, hanem egy 2019-es rendezvényen. Fotó: Schumy Csaba – dfp.hu)