Tóth Vera megdöbbentő dolgot mondott újdonsült férjéről: Lehet, hogy 10 év múlva kiábrándulunk egymásból

Tóth Verára talán hatott, hogy húga, Tóth Gabi házassága pont az ő lakodalmának idején bomlott fel.

2023. augusztus 22., 10:58

Szerző:

A múlt héten derült ki, hogy a hónap első hétvégéjén Tóth Vera és Pauli Zoltán megtartották az esküvőjüket. Erről képeket már láthattunk a múlt héten, most a Tények Plusznak adott interjút az énekesnő, amit aztán a kedd reggeli Mokka megismételt.

Tóth Veráék augusztus 5. szombatra, szabad térre tervezett lakodalmáról a megelőző szerdán lett egyértelmű, hogy az eredeti helyszínen nem fogják tudni megtartani. Erről a felismerésről Tóth Vera a következőket mondja:

„önkívületi állapotba kerültem.”

Mégis sikerült új helyszínt találniuk és az eredeti időpontban, de valahol máshol megtartani a lakodalmat. Ennek azonban súlyos anyagi vonzata volt:

„minden a duplájába került, a szállítás és egyéb történetek. Vannak itt költségek is ezzel, de nem bánom, mert azt mondtam, hogy ez a nagy nap legyen olyan, amilyennek kell lennie.”

Tóth Vera azt mondja, hogy zsigeri érzése, hogy a férjével életük végéig együtt fognak maradni, és bár biztosra ezt nem mondhatja, hiszen a jövőről van szó, most abban él mégis, hogy ez így lesz:

„az embernek az élete annyi mindent hozhat. Lehet, hogy 10 év múlva kiábrándulunk egymásból, és azt mondhatjuk, hogy »köszönöm, akkor én arra, te meg arra«. Ez is előfordulhat, de nem erre rendezkedem be.”

A fenti nyilatkozat meghökkentően hathat egy frissen férjhez ment menyasszonytól, de Tóth Verára talán hatással volt, hogy pont most tapasztalta meg, hogy testvére házassága milyen gyorsan és hirtelen bomlott fel. A gyerekvállalással kapcsolatban a 38 éves énekesnő mindenesetre a következőket mondja:

„mind a ketten benne vagyunk már a korban, reméljük, összejön. [...] Ezzel sincs elvárásom. Nem kell mindenáron szülővé válni, és abba belerokkanni, ha esetleg mégsem jön össze vagy mégsem sikerül. De mind a ketten arra vagyunk berendezkedve, hogy lesz gyermekünk. A Zoli, a párom szerintem nagyon-nagyon jó apuka lesz, én meg szerintem nagyon jó anyuka leszek. Zsigerileg bennem van az anyukavér!”

Tekintse meg a teljes videót!

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)