Krausz Gábor rekreálta Tóth Gabi egyik legemlékezetesebb videóját

Krausz Gábor mint a Séfek séfe zsűrijének tagja vállalta a kihívást.

2023. szeptember 4., 08:02

Szerző:

Itt az előzetes Krausz Gábor műsorának, a Séfek séfe című realitynek az új évadához, és a promó tartalmaz egy meghökkentő jelenetet, egész a végén. Illetve természetesen az egész promó meghökkentő jelenetekből áll, legalábbis ha még meghökkenünk azon, hogy egy elvileg a főzésről szóló műsort nem a főzéssel harangozzák be, hanem azzal, hogy valaki félmeztelenre vetkőzik vagy a fenekét mutatja.

Krausz Gábor is egy olyan dolgot csinál a videó végén, aminek a gasztróhoz kb. annyi köze van, mint a délibábnak a marionettekhez. Az úgynevezett „tortilla challenge”-et vállalták be a műsor zsűrijének tagjai, és hát igen, van az ötletben ez a bizonyos étel, amiről a nevét kapta, de csak annyiról van szó, hogy két ember a szájába vesz vizet, aztán egy-egy tortillával addig pofozzák egymást, amíg valaki a nevetéstől ki nem köpi a vizet és ezzel elveszti a játékot. Illetve elnézést, nem játékot, hanem kihívást. Egészen a videó végéig kell türelemmel bírni ezért a jelenetért.

Nos, a tortilla challenge kb. egy éve, 2022 nyarán volt a népszerűsége csúcsán, és a fentiekben az a legérdekesebb, hogy akkor Tóth Gabi is csinált egy ilyen videót, meg is írtuk. Az étellel pofozkodós humort ráadásul az énekesnő akkori erdélyi turnéja közben vetette be, ezzel nem kis felhördülést keltve. Hogy most a Séfek séfe szerkesztői direkt választották-e az itthon Tóth Gabi által híressé tett kihívást, azt nem tudni, de minden bizonnyal Krausz Gábor is tudott róla, hogy tavaly pont ugyanezzel a húzással próbálta a felesége a népszerűségét növelni, mint amit idén a gasztrorealityben láthatunk.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)