Tóth Gabit pofonvágták egy tortillával – videó

A pofon előtti röhögőgörcs sem semmi, de igazából Tóth Gabi reakciójáért érdemes megnézni a videót.

2022. június 27., 11:22

Szerző:

Tóth Gabi Instasztoriban posztolta az alábbi videót, amin az látható, hogy három másik személlyel az úgynevezett „tortilla challenge”-et játsszák, igaz, ők #challange-nak írják a poszt feliratában.

Az elmés játék honnan máshonnan, mint a TikTokról terjedt el, és a lényege az, hogy két játékos vizet vesz a szájába, majd egymást pofozzák tortillával addig, amíg valaki (nyilván a nevetéstől) ki nem köpi a vizet.

Nos, Tóth Gabiék nagyon sokára jutnak csak el a pofozásig, mert már akkor nevetnek, amikor még semmi nem történt. Többször újra is kell tölteni a szájakat vízzel. Aztán Tóth Gabi elveszít egy kő-papír-ollót, így ő kapja az első pofont. A reakcióját nem írjuk le, érdemes a play gombra kattintani az alábbi posztban.

A tortillakihívás kritikusainak egy része szerint egyébként felháborító, hogy egy TikTok-trend kedvéért emberek étellel játszanak – főleg most, hogy egyre több embert sújt az élelmiszerhiány.

Az énekesnővel kapcsolatos további hír viszont, hogy Tóth Gabi befejezte Erdélyi turnéját: a hétvégén több erdélyi nagyvárosban is fellépett.

Tóth Gabi a következő kihívásokat is bevállalta az elmúlt időszakban

Dekoltázskihívás Erdélyben

Meditációkihívás gyerekkel

Tájszóláskihívás a Szerencsekerékben

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)