Kelemen Anna comingoutolt fideszesként: Németországban veszélyben érezném magam

Kelemen Anna elmondta, miért csak Magyarországon érzi magát biztonságban.

2023. szeptember 10., 06:11

Szerző:

Orbán Viktor egy hős, tudtuk meg Kelemen Anna friss interjújából, amit a HírFM publikált szerdán, és amit alább hallgathat meg ön is, ha szereti az ilyen típusú kontentet. Az utóbbi időben sokat fogyott médiaszemélyiség és egykori felnőttfilmes úgy érzi, szét fogják szedni azért, hogy felvállalta politikai nézeteit, bár aki követi őt a közösségi médiában, az egy ideje Donald Trumpot dicsőítő posztokat láthatott tőle, szóval annyira azért mégsem nagy most a meglepetés.

Az interjúban szó van arról is, hogy Kelemen Anna úgy érzi, veszélyes tartalmak vannak a Netflixen, amik nem csak heteroszexuális személyeket ábrázolnak, és hozzátette, megbotránkozott, hogy az idei Sziget fesztivál egyik fellépője azt mondja magáról, hogy „poliamor”.

Kelemen Anna szájából a következő is elhangzik az alábbi videón:

„lehet, hogy a bevándorlókat is sok helyen nagyon várják, próbálják átalakítani a társadalmakat, de nekem ez nem tetszik. [...] Dehogy élnék [Németországban vagy Franciországban], ott nem mernék kimenni az utcára! Az én utcaképem az az, hogy én 11-kor vagy éjfélkor simán sétálgathatok és nem szoktam meg, és most ez olyan, hogy nem szeretek Londonban lenni, mert ott nem csak fehérek vannak, hanem mindenféle náció, semmi ilyen nincsen, de akinek nincsen munkája meg nem tudom, hogy honnan jött, más a kultúrája, az valószínűleg... veszélyben érezném magam, persze! [...] Nem vagyok rasszista, szeretem a bluest.”

Ilyen fejtegetésekből tartalmaz háromnegyed órát az alábbi videó.

(Kiemelt kép: Kelemen Anna Instagramja)