Tóth Gabi tagad, de újabb bizonyítékok kerülnek elő – durvul tovább a botrány

Tóth Gabi hétvégi Sztárban sztár leszek!-es botrányát nem hagyják annyiban az internetezők.

2023. szeptember 20., 07:44

Szerző:

Tovább görgeti a Reddit és ennek alapján a sajtó Tóth Gabi dohányzós botrányát, hogy legalább addig se a válásáról legyen szó. A vasárnap esti Sztárban sztár leszek! nézői arra lettek figyelmesek, hogy mintha egy gyors vágáskor az énekesnő füstöt fújt volna ki, a kezében pedig mintha elektromos cigaretta lett volna.

Tóth Gabi a következőket mondta az esetről:

„nem dohányoztam, nem dohányzom, továbbra is mondom, hogy nem élek ilyen szenvedélyekkel.”

Ebből azt, hogy „nem dohányoztam”, nem úgy általában a múltra kell érteni, hanem konkrétan a vasárnap esti adás idejére. Tóth Gabi ugyanis 17 éves korától kezdve sokáig dohányzott, ő maga beszélt arról, milyen nehéz volt a leszokás, derül ki a Blikk cikkéből. Ugyanez a cikk további olyan fotókat tartalmaz, mint az alábbi: úgy tűnik, Tóth Gabi máskor is szorongatta a kezében azt a bizonyos eszközt, ami a saját bevallása szerint „vitaminos pipa”, de a redditezők továbbra elektronikus cigarettát vélnek felfedezni benne.

Még a korábbi hónapokhoz-évekhez képest is különösen stresszes időszak lehet ez most Tóth Gabi életében, szóval talán annyira nem lenne meglepő, ha visszaszokott volna a dohányzásra, de mindenesetre nagyon reméljük, hogy ez nincs így.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)