Krausz Gábor így tudta meg, hogy Tóth Gabi félrelépett

Egy bennfentes árulta el, pontosan hogyan is történt, amikor Krausz Gábor megtudta, hogy Tóth Gabi összejött a Fricska táncosával.

2023. szeptember 8., 08:08

Szerző:

Holnap lesz egy hónapja annak, hogy Krausz Gábor sztárséf a teljes magyar közvéleményt sokkolva bejelentette, hogy véget ért a kapcsolata Tóth Gabi énekesnővel. Úgy tudni, ennek oka az volt, hogy Tóth Gabi összejött a vele turnézó Fricska táncegyüttes egyik tagjával, de erről  hivatalos megerősítés egyik érintettől sem érkezett egyelőre.

Mindenesetre most érkezett viszont egy nemhivatalos megerősítés: a Blikk számára egy névtelen informátor nyilatkozott, fontos részleteket árulva el. A legfrissebb értesülések szerint ugyanis amikor a férj tudomást szerzett az afférról, Krausz Gábor első reakciója az volt, hogy megbocsátja felesége félrelépését, hiszen úgy gondolta, számára a család van annyira fontos, hogy bármilyen nehéz is, szemet huny neje hűtlensége felett.

„Akkor úgy tűnt, mind a ketten a családot és a közös jövőt választották, azt hittük, túl lesznek rajta”

– többek között ezt meséli az informátor. Később azonban kiderült, hogy nem csak egy egyszerű, egyszeri botlásról van szó, hanem egy tartós viszonyról, és Krausz Gábor ekkor döntött úgy, hogy akkor ezek szerint a házasságuknak vége.

A szakításból hatalmas botrány lett, ami miatt Tóth Gabiról többet beszélnek most az emberek, mint korábban bármikor. A hírverést a TV2 igencsak kihasználja: vagy az énekesnő vagy volt férje a TV2-n a hét minden napján feltűnik főműsoridőben, de persze sosem együtt.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)