Tóth Gabi egyre furább dolgokat művel – videó

Tóth Gabi, Majka és a többiek egyre kreatívabban értelmezik azt, hogy mi a zsűri feladata egy tehetségkutatóban.

2023. szeptember 18., 08:40

Szerző:

Hozott pár bizarr pillanatot a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának tegnapi adása, kezdve ott, hogy Tóth Gabi egy ponton egy WC-pumpát cuppantott Majka arcára.

Jól mutatja a fenti jelenet, hogy az utóbbi időkben a tehetségkutatók zsűrijeinek feladata is megváltozott. Most már nem elég, hogy csak üljenek a székükben és véleményt mondjanak, az új jelenetekből az tűnik ki, hogy a zsűritagok ugyanúgy mindent beleadnak drámáznak-bohóckodnak a nézők szórakoztatása érdekében, mint a többi realityszereplő. Amíg mondjuk tíz évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy a zsűri egy tagja fenékriszálással vonja el a figyelmet egy jelentkező énekléséről, addig a legutóbbi adásban Majka pontosan ezt tette.

Egy fiatal, olasz srác pedig a Traviátából adott elő egy áriát, őt az egyáltalán nem elcsépelt nemzeti sztereotípiák jegyében spagettivel próbálta Tóth Gabi magához édesgetni – ezt a jelenetet itt lehet megnézni. A Sztárban sztár leszek! a jövő hétvégén folytatódik a TV2-n, ahol ma este Tóth Gabi Krausz Gábor műsorában fog feltűnni.

(Kiemelt kép: TV2/Sztárban sztár leszek!)