És az megvan, hogy mi volt Majka eredeti foglalkozása?

22 évesen még maga Majka se gondolhatta, hogy 22 év múlva ő lesz Magyarország legértékesebb celebje.

2023. szeptember 6., 14:18

Szerző:

Majka a 2002-es Való Világgal tűnt fel, ez volt a legelső széria, és a későbbi rapper a második helyet szerezte meg. A győztes Szabolcs nem sokáig maradt a köztudatban, így még meglepőbb, hogy az akkor 23 éves ózdi fiatalember mekkora sikert tudott csinálni abból, hogy szerepelt a valóságshow-ban. Immár második éve ő Magyarország legértékesebb celebje, holnapután a Budapest Parkban tart ráadáskoncertet. És természetesen keres azzal is, hogy termékeket-cégeket ajánl félmillió követőjének az Instagramon – kivette a részét a nyár legtöbbet kritizált-parodizált kampányából is.

Ráadásul Majka a múlt héten a tévébe szintén visszatért: a TV2-n zsűrizi a celebutánzó énekeseket a Sztárban sztár leszek!-ben, folyton Tóth Gabival vitatkozva.

Mindezek fényében érdemes visszaemlékezni arra, Majka milyen karrierbe kezdett bele még az ezredforduló környékén, a Való Világ előtt, amikor még nem volt híres: biztosítási ügynökként kezdett dolgozni.

Erről néhány évvel ezelőtt Majka a Bezár a bazár! című műsorban vallott, a következőket mesélve:

„én biztosítóztam, képzeljétek el. Annak idején elindult a nagy biztosítási láz, meg mindenki ügynök akart lenni. Ha akkor kezdtem volna el, akkor nagyon jól kerestem volna vele. De én kicsit később kezdtem el, amikor már egy csomóan ezzel foglalkoztak, és nem akartak annyira biztosítást kötni az emberek. [...] Nem kell felkelni reggel, akkor dolgozol, amikor akarsz, sok pénzt lehet keresni. Mondom: megjöttünk, ez vagyok én. De hát, ugye, nem úgy alakult az élet, hogy ebben nagyon sikeres tudtam volna lenni.”

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)