Majka több millióval segíti a rivális zenei műsor felfedezettjét: megdöbbentő videó

Majka sem nézte tétlenül Mehringer Marciék balesetét.

2023. augusztus 7., 14:39

Szerző:

Majka a TV2-es Sztárban sztár leszek! zsűrijének tagjaként régóta rivalizál az RTL-lel, illetve a kormányfüggetlen csatorna tehetségkutatójával, az X-Faktorral. Ez utóbbi műsor egyik friss felfedezettjével, Mehringer Marcival koncerteztek együtt a hétvégén vidéken, majd ezt követően felborult Mehringerék kisbusza egy durrdefekt miatt.

A rendkívül súlyos balesetben valamennyi érintett 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett, a zenekari dobos sérült meg a legcsúnyábban, őt műteni is kellett, és bár várhatóan lassan, de fel fog épülni.

Ha ez nem lenne elég baj, a zenekar teljes vagyona, minden hangszere, technikai felszerelése megsemmisült, így Mehringer Marci segítséget kért a rajongóktól, hogy most egy kényszerszünet után egyszer majd újra tudják kezdeni. A fiatal énekes azt mondta, nagyjából 5 millió forint az anyagi kár.

Nos, alábbi videójában Majka azt jelenti be, hogy az ő produkciója úgy döntött, hogy nekik is kötelességük segíteni, így magukra vállalják, hogy az összes technikai dolgot és hangszert meg fogják venni Mehringer Marciéknak. Ez többmilliós segítséget jelent, de a rapper-műsorvezető felhívja a figyelmet, hogy ez még önmagában nem lesz elég, így továbbra is szükség van a rajongók támogatására is.

Az X-Faktorban egyébként ByeAlex volt Mehringer Marci mentora, ő egyelőre nyilvánosan nem reagált a baleset hírére.

(Kiemelt kép: 168.hu/Merész Márton)