Ezért örül most Majka, hogy mégsem ment át az RTL Klubhoz

Majka úgy érzi, tévétörténelmet írt tegnap a Sztárban sztár leszek! című műsor.

2022. október 17., 12:09

Szerző:

Majka és az RTL Klub viszonya évtizedek óta fordulatos és lenyűgöző. A későbbi rapper az általában piacvezető RTL Klub valóságshow-jában, a Való Világban lett híres, de később átment a TV2-höz. Arról, hogy ezek után pontosan mi történt, a két fél eltérően számol be. Majka, aki nem fideszes, azt mondta, keresték az RTL-től, hogy menjen vissza, de nemet mondott. Ehhez képest Kolosi Péter azt nyilatkozta akkor a Telexnek, hogy Majka kérte, hogy hadd menjen át a piacvezető csatornához, és az RTL mondott nemet.

Nos, most mindenesetre Majka igencsak örülhet, hogy a csatornaváltás nem valósult meg. A következőket írja egy Facebook-posztban hétfő délelőtt a Sztárban sztár leszek! vasárnapi adása után:

„9 éve indult a Sztárban sztár a TV2-n, és az egyik legnagyobb zászlóshajója lett a műsora a csatornának. Bár a konkurens csatorna legsikeresebb műsora az X-Faktor szombaton, a SzSz pedig vasárnap volt mindig képernyőn, egyszer egy évben mindig találkoztak. Az X táborának adásai egy hétvégén szombat és vasárnap kerültek adásba. 9 éven keresztül nagyon sokszor nyertük meg heti összesített nézőszámban a versenyt, ám amikor egymás ellen kellett mennie a két show-nak, mindig alulmaradtunk. Az elmúlt hetekben viszont olyan szintű nézőszám-különbség volt a két műsor közt , hogy nagyon bizakodóak voltunk a tegnapi újabb megmérettetés előtt. Utólag nézve volt is okunk...
Tegnap tévétörténelmet írtunk. Mind a 18-49-es és 18-59-es korosztályban nagyot ment a Sztárban sztár leszek!, és végre 9 év után legyűrtük az X-Faktort. Gratulálok mindenkinek, aki a produkcióban dolgozik. A hajtós, kemény meló hétről hétre meghozta az eredményét.”

Ezek szerint többen látták azt, hogy Majka azzal cukkolja Tóth Gabit, hogy vodkázik zsűrizés közben, mint azt, hogy Herceg Erika lecseszi Gáspár Lacit, amiért önzően viselkedik.

Őrület.

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)