Tóth Gabi bedühödött Majka beszólására élő adásban: Szemét vagy, Majoros!

Majka elejtett egy megjegyzést, amit Tóth Gabi nagyon nem tartott viccesnek.

2022. október 17., 09:24

Szerző:

A második élő adásánál tart a Sztárban sztár leszek!, és a vasárnap esti show-ból sem hiányzott egy jó kis Majka vs Tóth Gabi csörte.

Éppen Oláh Szandra előadását értékelte Tóth Gabi, amikor a versenyző köhögni kezdett. Az énekesnő erre vízzel kínálja meg a fiatal tehetséget, de Majka, azaz Majoros Péter bedob egy humorbombát a pohár tartalmára utalva:

„vodkás! A Gabi piázgat!”

Tóth Gabi nem értékeli a frenetikus poént, amivel az értékelését a rapper-műsorvezető félbeszakította, rögtön vissza is szól:

„szemét vagy, Majoros!”

Majka ezek után egy ideig még nem hagyja, hogy a műsor folyjon tovább az adásmenet szerint, hanem tovább erőlteti a poént, felszólítva az újságokat, hogy írják meg, hogy vodka van Tóth Gabi poharában. Az énekesnő még egyszer reagál a cukkolásra:

„vizet iszom! Aki itt piál, az a Majoros! Ott van az asztal alatt!”

Természetesen nem a semmiből jött ez az oda-vissza szólogatás, hanem van előzménye. Tavaly ilyenkor a lapokban megjelent, és nem viccből, hogy Majka esetleg alkoholt fogyaszthat a Sztárban sztár leszek! zsűrizése közben. A rapper és az énekesnő erre az esetre utalt vissza az alábbi videóban megtekinthető szóváltással.

A második adás kiesője egyébként László Attila lett, akinek Kasza Tibibe tört bele a bicskája.

(Kiemelt kép: TV2/Sztárban sztár leszek!)