Majka lett idénre a legértékesebb celeb – íme, kit taszított le a trónról

Itt a Forbes listája a legértékesebb celebekről: Majka a csúcsra ért, Rúzsa Magdi feljövőben, Tilla nagyot zuhant.

2022. július 27., 09:27

Szerző:

Mint 9 éve minden évben, idén is közölt egy listát a Forbes magazin Magyarország legértékesebb celebjeiről, és ezúttal helycsere volt az élen: már Majka vezet. A lista összeállításának kritériumai szerint hat dologban kellett jónak lennie annak, aki bekerülhetett az élmezőnybe: ismertség, láthatóság, kedveltség, hitelesség, pénztermelő képesség, valamint online jelenlét. Majka tavalyhoz képest négy helyet felfelé ugorva került most a csúcsra.

Ezeket összevéve Majka személyes brandje ér a legtöbbet ma Magyarországon jelenleg, ami egyben azt is jelenti, hogy a tavalyi első helyezett, Sebestyén Balázs 2022-ben már csak a második. Érdekes véletlen, hogy Sebestyén Balázs nemcsak ezen a listán második, hanem a padel nevű sportban is pont ezüstérmet szerzett idén nyáron.

Idén a harmadik Rúzsa Magdi, aki szintén egy nagy előrelépő a listán, és akinek szereplésében minden bizonnyal segített az is, hogy egy rendkívüli, széles körben érdeklődésre számot tartó dolog történt vele az elmúlt egy évben: hármasikrei születtek.

A Forbes honlapja még a következő neveket emeli ki az összesítésből, ami teljes egészében a lap friss számában lesz megtalálható:

„D. Tóth Kriszta és Schobert Norbert visszatért a Top 20-ba, új szereplőként pedig Szabó Zsófi és Rácz Jenő került fel a listára. Ha a kieső celebeket nem figyeljük, a legnagyobb esést Tillánál látni, ő a tavalyi hatodik helyről zuhant a tizenhetedik pozícióba.”

A három legértékesebb celebről írtuk nemrégiben

Majka megható üzenete: nem tölthetik együtt feleségével az évfordulójukat

Sebestyén Balázs frenetikus fotót posztolt arról, ahogy Fluor Tomit figyelmezteti, aki elfelejtett valami fontosat

Rúzsa Magdi elárulta, hogyan van ideje koncertezni a hármasikrek mellett

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)