Sebestyén Balázs letaszította a trónról Hosszú Katinkát a legértékesebb celebek listáján

A Forbes szerint Ördög Nóra is előzi az olimpikon úszónőt.

2021. július 28., 14:01

Szerző:

A Forbes magazin ma publikálta a legértékesebb hazai celebek 2021-es listáját, amit 2018 óta Hosszú Katinka vezetett. Három év után azonban a többszörös olimpiai bajnok most lekerült a csúcsról, és a helyét egy korábbi első helyezett, Sebestyén Balázs foglalta el. A 44 éves műsorvezető a bejelentésre egy viccelődő poszttal reagált a közösségi médiában.

„2017-ben voltam első utoljára! 3 éven keresztül kértem a Forbes magazin főszerkesztőjét, hogy ne legyek első, a többiek iránt érzett tapintatomból de idén azt mondta, nem tudja figyelembe venni a kérésemet!”

– kommentálja Sebestyén a hírt, hogy Majka és ő az a két magyar, akit a legtöbb ember ismer. A lap címoldalán a boltos családi vállalkozásuk miatt szereplő Ördög Nórának szintén sikerült megelőznie a listán a jelenleg támadások kereszttüzében álló Hosszú Katinkát: a műsorvezetőnő a második, az úszónő pedig csak a harmadik.

A listát egyébként négy fő szempont alapján állították össze, szakértők véleménye és közvélemény-kutatás alapján, ezek: pénztermelőképesség, tartalom, profizmus, közösségimédia-jelenlét. A top5-ben a negyedik Fördős Zé, az ötödik pedig a fent már említett Majka.