Így még senki nem védte meg Hosszú Katinkát

Krausz Gábor durva szavakkal fakadt ki az úszónőt kritizálókra.

2021. július 28., 10:45

Szerző:

Krausz Gábor egy káromkodásokkal tűzdelt bejegyzésben fakadt ki a háromszoros olimpiai bajnok úszónő tokiói olimpián nyújtott teljesítményét kritizálókra.

Hosszú Katinka teljesítménye idén eddig elmaradt a tőle elvárttól, ami azért szokatlan, mert mindig ember feletti magasságokba helyezi a lécet eredményeivel. A 168 Óra is megírta már, hogy az úszónő édesapja többször is kifejezte csalódottságát a sajtóban, miután Katinka 400 méter vegyesen 5. helyen végzett, 200 méteren pedig csak a 7. helyen ért célba. A rajongók ezután negatív üzenetekkel kezdték bombázni a többszörös olimpiai bajnok úszónőt, amin felháborodva Tóth Gabi énekesnő férje, a sztárszakács Krausz Gábor egy Instagram-posztban osztotta ki a fanyalgókat.

„Tudjátok mit jelent az, ha valaki 3x olimpiai, 9x világ- és 15x Európa-bajnok? Nem videojátékban, nem a kanapéról és nem álmokban. Tudjátok mit jelent? Azt jelenti, hogy azt csinál amit csak akar! Halhatatlan, örökös Bajnok. Szégyen ahogy ma és az elmúlt napokban megnyilvánulnak sokan. Évek óta mindenki fürdik a sikerében, amikor kevésbé megy akkor pedig hirtelen hazaáruló? Nem tudom szebben mondani… Elmentek ti a jó büdös picsába! Köszönjük neked, BAJNOK!”

– írta Krausz Gábor Hosszú Katinka védelmében.

(Kiemelt képek forrása: Krausz Gábor Instagramja és Hosszú Katinka Instagramja)