Rúzsa Magdi elárulta, hogyan van ideje koncertezni a hármasikrek mellett

Rúzsa Magdi gyereket nevel és közben zenél is. 

2022. július 14., 09:07

Szerző:

Rúzsa Magdi idén februárban adott életet a hármasikreinek, majd néhány hónappal később újra színpadra állt. Az énekesnő most elárulta, hogyan sikerül megtalálnia az egyensúlyt a gyereknevelés és a munkája között. Kiderült, hogy a sztár életében hatalmas segítség a férje. 

„Nagyon okosan, pontosan felépítettük a csapatommal az évet, szépen fokozatosan térek vissza. Van egy-egy koncertem, aztán először tíz nap szünet, aztán már van, hogy kevesebb. Úgy érzem, ez volt a tökéletes időpont a visszatérésre. Szerettem volna megvárni, hogy elég nagyok legyenek a gyerekeim ahhoz, hogy biztonságban otthon tudjam hagyni őket az apukájukkal. Úgy érzem, én jobb helyzetben vagyok, mint egy olyan anyuka, aki napi 8-9 órában dolgozik, hiszen nekem csak hétvégenként van dolgom, és csak néhány órára kell magukra hagynom a babákat. Sok fiatal anyuka szórakozni megy, ha akad egy-két szabad órája. Én koncertezni. Ráadásul kezdetektől fogva tudtam, hogy a férjemre számíthatok mindenben. Mi együtt csináltuk végig ezt az egészet: együtt vállaltuk a gyerekeket, és egy pillanatig sem volt kétséges, hogy minden feladaton megosztozunk. Ha ő dolgozik, én vagyok velük, ha én dolgozom, ő vigyáz rájuk”

 - mondta a Best magazinnak Rúzsa Magdi, amit az nlc.hu szúrt ki. 

Néhány nappal ezelőtt itt a 168.hu oldalán is beszámoltunk róla, hogy az énekesnő visszatért a színpadra.

Az énekesnő a Budapest Parkban lépett fel. A 10 ezres tömeg odáig volt a visszatérő énekesnőért, aki elárulta, hogy milyen érzések voltak benne, amikor 8 hónap kihagyás után újra koncertezett.

Hazatalálás. Pontosan az az érzés töltött el, mint amikor egy hosszú út után az ember belép az otthonába, leteszi a bőröndöt és körülnéz a házban, majd azt mondja: de jó, itthon vagyok. Ez az érzés fogott el, amikor felléptem a színpadra és igaz, kellett egy kis idő, amíg az ember akklimatizálódik, de jó energiákat éreztem. Még úgy is, hogy volt egy-két apró technikai malőr, például sokkal hangosabbra tekertem a fülembe a kontrollt. De ezek ennyi kihagyás után érthetőek 

- mesélte Rúzsa Magdi a Blikknek.

Rúzsa Magdiról még többet!

Rúzsa Magdi a szoptatás miatt nem edzhet, de elvállalt 25 koncertet

Rúzsa Magdi meghökkentő vallomása: Mintha nevetgélnének rajtam odafönt

Videó: kiderült, hány kilót szedett fel Rúzsa Magdi a terhessége alatt

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)