Majka egy friss interjúban drámaian más hangnemet üt meg Curtisszel való viszálya kapcsán

Majka legutóbbi posztjában lehazugozta Curtist, ehhez képest meglepetés a most megjelent interjú.

2023. július 21., 08:54

Szerző:

Majka a vendége Osváth Zsoltnak az 1 kanapén című YouTube-sorozat legújabb részében. A rapper-műsorvezető másfél hete azzal került be a hírekbe, hogy igen kemény szavakkal kritizálta, lehazugozta egykori zenei partnerét, Curtist az alábbi Instagram-posztban.

„Tudatos karrierépítésnek állítod be az egy évvel ezelőtti eseményeket, pedig életed legnagyobb faszságát követted el, amiből aztán jól jöttél ki, mint azóta mindenből. Egészen elképesztő hogy te azóta kész tényként, sőt (!!) igazságként kezeled a saját hazugságod. [...] Ehhez azért kell, hogy legyen az ember arcán bőr”

– többek között ezt írta Majka Curtisnek.

Nos, ugyanez a téma előkerül a frissen publikált interjúban is, amiben Majka teljesen más hangnemben beszél Curtisről, azaz polgári nevén Széki Attiláról.

„Nekem ő mindig az Atika marad, akivel én annyi mindent csináltam, hogy el nem tudják képzelni az emberek. Nagyon hiányzik, de én nem tudok többet tenni ezért a dologért. Nem akarok olyan emberre időt szánni az életemben, aki nem akarja, hogy időt szánjak rá”

– mondja Majka, aki azért Pápai Jocival is csinált annyi mindent a sztorik szerint.

„Vállalom, hogy nagyon szerettem az Atit. Nagyon szerettem, mint embert, mint társat, és tudom nagyon jól, hogy egy olyan dolog vette el tőlem, ami nem ő. És ez nekem mindennél jobban fáj. Szóval én nem tudok, és nem is akarok többet tenni ezért, mert nincs rá indíttatásom. Ha neki úgy jó, ahogy van, akkor nekem is jó úgy, ahogy van”

– idézi Majkát a 24.hu az alábbi videóból. Még egy részlet Curtisről, aki tavaly ilyenkor egyszer csak nem jelent meg egy koncerten, ahol fel kellett volna lépnie:

„már 34 éves, családja van, vett egy házat, vett egy autót – rájön, hogy nem teheti meg azt, hogy nem megy el. És tudja, hogy mellékpályára kell helyezni egy csomó olyan rossz dolgot az életében, amik eddig befolyásolták. Hozzáteszem, hallottam is, hogy ez megtörténik. Azért nekünk sok közös barátunk van, úgyhogy hallottam, hogy ezzel jól áll. Csak hát, ehhez nekem mi közöm? Miért kell engem ebbe belekeverni egy év után?”

Alább lehet megnézni a teljes videót, amiben Majka az is kiemeli, hogy nem igaz, hogy Curtis háttérbe lett volna szorítva vagy keveset keresett volna mellette – ha ez így lett volna, miből tudott volna a volt focista százmilliókat elkokainozni?

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)