Curtis ezt a fideszes politikust élteti friss Instagram-posztjában

A kommentekből úgy tűnik, Curtis követői erre nem számítottak.

2023. június 24., 07:09

Szerző:

Curtis, a rapper éppen a The Voice című tehetségkutatóban kezdi meg zsűrikarrierjét az RTL-en ezekben a napokban, plusz életében először kiköltözik nemhogy szeretett kerületéből, Újpestről, hanem egész Budapestről is. Szerelmével, Barnai Judittal az agglomerációba költöznek majd, kertes házba, jelentették be a héten.

Curtis még valamit bejelentett a héten azok számára, akiknek eddig nem volt egyértelmű: a politikai hovatartozását. Tette mindezt azzal, hogy 51. születésnapján felköszöntötte Zsigmond Barna Pált, a Fidesz országgyűlési képviselőjét. Zsigmond Barna Pál bár Marosvásárhelyen született, ott is végezte a középiskolát, de egyetemi tanulmányait már az ELTE-n végezte. Újpesten lakik, nyilván ez (is) összekapcsolódási pont számára Curtisszel, akivel a fotók tanúsága szerint jó barátságban lehetnek.

„Isten éltesse, képviselő úr”

– írja a rapper Zsigmond Barna Pálnak az alábbi posztban. A három fotó közül kettőn Curtis mintha azt mutatná az ujjain, hogy hányadik kerületet szereti a legjobban.

Curtis követői, vagy legalábbis kommentelői nem fogadták kitörő örömmel a nyilvános felköszöntést, az első hozzászólások túlnyomó többsége egyértelműen negatív.

„Ati, bazdmeg, ne már”

– írja valaki.

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)