Majka tárgár kirohanásban osztja ki Curtist: Tényként kezeled a saját hazugságod

Majka keményen visszaválaszolt Curtis korábbi posztjára: tovább durvul a sokéves viszály.

2023. július 12., 10:35

Szerző:

Curtis arról posztolt a napokban, hogy mennyire bejött neki az élet, főleg amióta Majka már nem a partnere a zenében. Azt mondta, ez volt élete egyik legjobb döntése egy évvel ezelőtt. A poszt arra is tartalmazott egy utalást, hogy az ember ne hagyja, hogy mások kihasználják, és akár ez is szólhatott Majkának.

Nos, Majka a jelek szerint magára vette, mert most egy nagy vörös kérdőjel mellé a következő üzenetet írta egykori zenei partnerének:

„Attila!! Egészen furcsa hogy még mindig ott tartunk, hogy nekem üzengetsz a közösségi médiában, pedig minden olyan jól alakul elvileg a te életedben. Annyi hazugságot kitermeltél a nyilatkozataidban az elmúlt egy évben arról, hogy kettőnk kapcsolata miért és hogyan ért véget, én mindvégig hallgattam, mert abszolút nem érdekem, hogy a te közönséged csalódjon.
Azt viszont nem lehet, hogy soha nem reagálok semmilyen gátlástalan mondandódra, mert a végén azt hiszik, nekünk van félnivalónk.
Egy évvel ezelőtt saját magad ismerted el egy posztban, hogy megint beleestél ugyanabba a gödörbe mint előtte. Aztán 15 perc múlva külső tanácsra gyorsan javítottad a posztot, de sokan látták az eredetit is.
Azt írod, hogy életed legfontosabb döntését hoztad meg egy évvel ezelőtt. Az igazság az , hogy mi hoztuk meg helyetted. Tudatos karrierépítésnek állítod be az egy évvel ezelőtti eseményeket, pedig életed legnagyobb faszságát követted el, amiből aztán jól jöttél ki, mint azóta mindenből. Egészen elképesztő hogy te azóta kész tényként, sőt (!!) igazságként kezeled a saját hazugságod.
De igazad van.. az idő mindent megold, rendbetesz… Ami viszont talán a legfájóbb nekem, hogy a közös barátaink, és azok az emberek akikkel mindketten kapcsolatban álltunk és állunk, vagy azok akik belülről nézték végig mi történt köztünk, csöndben hallgatnak, és senkinek nem jut eszébe felhívni a figyelmed arra, hogy legalább a tüzet ne csináld ilyen posztokkal. Ehhez azért kell, hogy legyen az ember arcán bőr… De megértem őket is mivel tudom, hogy semmi rosszat nem akarnak neked, és mindenki azon volt /van/, hogy rendbe tedd az életed. Sok sikert hozzá, úgy látom jól alakul … szívesen …”

Itt található a teljes poszt.

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)