Curtis szerénytelen posztban ünnepli sikereit: Alapembere lettem az RTL Klubnak

Curtisnek nagyon bejött az élet az elmúlt egy évben.

2023. július 10., 09:41

Szerző:

Curtis évek óta sokat szerepel a hírekben. Azonban régebben drogfüggősége és Majkával való viszálya miatt hallottunk róla a legtöbbet, az utóbbi időben más típusú hírek érkeznek. Tavaly megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen című vetélkedőt, ő lett a „jungel” királya. Ezek után az RTL most az újrainduló The Voice zsűrijébe is beszervezte: az énekhangot kereső tehetségkutató zsűrijének a felét rapperek teszik ki idéntől. Ezen kívül Curtis jó ideje boldog párkapcsolatban él Barnai Judittal, akivel nemrég költöztek ki egy kertes házba Budapest vonzáskörzetében.

A rapper most Mindszenty József bíborostól tett ki egy idézetet az Instagramra, és a posztban saját sikereit ünnepli, igaz, a csatornájának a régi nevét használja, hiszen az RTL október óta már nem Klub.

„Egy éve léptem meg életem/karrierem legkomolyabb döntését. Az emberek 99% temetett és kígyót békát kiáltott rám. Azóta az egyik alapembere lettem az RTL KLUB-nak. A saját zenekarommal a CURTIS LIVE-val minden helyszínt megtöltünk. Szakmailag, erkölcsileg és anyagilag is meg vagyok becsülve mindig mindenhol. Jaaa és ezt a posztot is saját házam kertjéből írhatom nektek, ahonnan nem sokára elindulhatok az ugyan csak saját autómmal a városba.
A lényeg és tanulság annyi, hogy soha ne elégedjetek meg a közepessel és ne engedjétek meg SENKINEK, hogy kihasználjon titeket. Ne engedjétek meg, hogy megalázzanak és kevesebbnek érezd magad e miatt. Több van bennetek mint azt hinnétek! Maradunk végig!!!”

– írja Curtis az alábbi posztban, Mindszenty József fényképéhez.

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)