Elképesztő, az RTL sztárja miért késte le a gépét és bukott százezreket – videó

Majka kereste Manuelt a marosvásárhelyi reptéren, de nem találta. Kiderült, hogy miért késte le a gépét az RTL sztárja.

2023. július 7., 11:13

Szerző:

Hiába várták a rajongók Manuelt: az RTL sztárja mégsem érkezett meg ma délelőtt Marosvásárhelyre. Majka arról posztolt péntek délelőtt az Instagramon, hogy megérkezett repülővel Marosvásárhelyre. Tóth Gabi szintén Erdélyben turnézik most, és Majkának pedig rapperkollégájával, Manuellel kellett volna találkoznia a reptéren, de az X-Faktor felfedezettje sehol nem volt. Majka kacagva meséli az alábbi videón, hogy Manuel a budapesti reptéren még ott volt, de Marosvásárhelyre valamiért nem érkezett meg.

Nos, elég Manuel Instagramját megnézni a válaszért: a rapper, aki idéntől a The Voice zsűritagja az RTL-en parfümöt vásárolt a reptéren, ezért késte le a gépét.

„Lekéstem a gépet, mert a faszom Gucci-parfümöket nézegettem”

– vallja be Manuel automatikusan eltűnő sztoriban. Hozzáteszi még azt is, hogy mivel a parfümvásárlás miatt lekéste a repülőt, kénytelen volt autóval nekivágni az útnak, és estére így oda is fog érni a fellépésre, csak ugye elveszett a repülőjegye:

„csak 6 óra az út, ha megállunk, 7. Befújtam magamat, 250 ezer az odaút, 100 volt a jegy, amit buktam a repülőre, 40 a parfüm, szóval ez egy 400 ezer forintos fújás volt, de nagyon finom az illata legalább.”

Manuel ezen kívül elnézést kér a rajongóktól, akik hiába várták őt ajándékkal a marosvásárhelyi reptéren.

(Kiemelt kép: RTL/The Voice)