Megdöbbentő, Tóth Gabi kit vitt magával erdélyi turnéjára: Kifejezni nem tudom, mennyire megtisztelő számomra ez

Tóth Gabi jelenleg Erdélyben turnézik, de vele tartott egy férfiénekes is.

2023. július 7., 09:20

Szerző:

Tóth Gabi tavaly is volt Erdélyben turnézni, és az idei nyarat sem hagyja ki. Az őt kísérő táncosokat már bemutatta, a Fricska Dance formációval már jó ideje együtt dolgozik.

Azonban egy énekes is kíséri őt, méghozzá a Sztárban sztár leszek! egyik felfedezettje. Tóth Gabi a műsor zsűrijének egyik tagja, és nem gyakran fordul elő, hogy egy tehetségkutató versenyzője aztán a vetélkedő egyik mentorával dolgozik együtt, de most ez történt.

Kaly Rolandról van szó, aki a SZtárban sztár leszek!-ben tavaly második helyezett lett Kökény Dani mögött. A fiatal énekes egyrészt posztolt közös képet Tóth Gabival...

...másrészt nyilatkozott is a Borsnak az élményről, hogy milyen a közönséget élesen megosztó énekesnővel együtt dolgozni.

„Gabi elképesztő energiákkal dolgozik, nem is találkoztam még olyan előadóval, akivel ennyire jó együttműködni. Korábban még ezzel az érzéssel nem találkoztam. Kifejezni nem tudom, mennyire megtisztelő számomra ez a felkérés”

– mondja Kaly Roland. Tóth Gabinak van két olyan száma, ami Pápai Jocival közös, de Pápai Joci nem vesz részt ezen a turnén, tehát az ő részeit énekeli az úgymond helyettesnek beugró Kaly Roland.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)