Kiderült, kik lesznek a The Voice zsűritagjai: hát ezt ünnepelte annyira Curtis

Ősztől az RTL az X-Faktor helyett a The Voice című tehetségkutatót tűzi műsorra, íme, ki lesz a zsűri 4 tagja.

2023. április 24., 08:19

Szerző:

Az RTL tavaly év végén bejelentette, hogy 2023-ban nem tér vissza az X-Faktor, viszont lesz helyette egy nagyjából ugyanolyan, csak nemzetközileg kevésbé sikeres énekesverseny, a The Voice. Ez a tehetségkutató szintén 4 zsűritaggal dolgozik, csak itt a zsűritagokat nem mentornak, hanem mesternek hívják, és nem szemben ülnek az induló versenyzőkkel, hanem nekik háttal: ezzel bizonyítja ez a formátum, hogy ebben a vetélkedőben csak a hang számít. Ami szintén változatlan az X-Faktorhoz képest, az a férfitöbbség: a négy zsűritagból 3 férfi, 1 nő.

Curtis néhány hete tett a közösségi médiában egy megjegyzést, hogy nagyon ünnepel valamit, de egyelőre nem árulhatja el, hogy miről van szó. Hát most a Blikk megírta, amit már akkor néhányan megsejtettek: Curtis lesz a The Voice egyik mestere.

A lap a teljes névsort nyilvánosságra hozta, és meglepő lehet, hogy a jó énekhangokról szóló műsor zsűrijének a fele olyan zenészekből áll, akik a produkciójukban alapvetően nem is énekelnek: Curtis mellett egy másik egynevű rapper is zsűrizi majd a hangokat, Manuel.

Jól tippeltek továbbá, akik arra számítottak, hogy Király Viktor helyet kap majd a műsorban, hiszen ő a The Voice amerikai verziójában szerepelt versenyzőként 2015-ben.

Az egy szem női zsűritag pedig a Blikk szerint Hien lesz, aki még gyermekként tűnt fel itthon a konkurens csatorna Megasztár című tehetségkutatójában.

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)