Nagy Melanie megcsalt nőt alakít egy videóklipben, de hűtlen párja nem G.w.M, hanem egy másik ismert férfi: videó

Újra figyelmet kapott Hien 10 évvel ezelőtti videóklipje, mert G.w.M exe, Nagy Melanie is feltűnik benne.

2023. március 5., 07:11

Szerző:

Újra terjedni kezdett az interneten Hientől a No More című szám klipje, mert G.w.M exe, Nagy Melanie tűnik fel benne. Hien annak idején a Megasztár című tehetségkutatóval lett híres 2008-ban. Minden bizonnyal a tehetségkutatóból ismerhették meg egymást, mert Nagy Melanie is próbálkozott az énekléssel 16 évesen.

Szinte napra pontosan 10 évvel ezelőtt jelent meg Hien második stúdióalbuma, amelyről a No More című dalhoz videóklip is készült. A klip sztorija, hogy egy lány – őt alakítja Nagy Melanie – elbúcsúzik a szerelmétől, elindul otthonról. A férfi rögtön üzengetni kezd a telefonjával, és hamarosan meg is jelenik a lakásban egy másik nő, akiről azonnal kiderül, hogy ő a szerető (Gombos Alíz alakítja őt a redditezők szerint).

A sztori vége természetesen az, hogy Nagy Melanie karaktere rájön, hogy a szerelme megcsalja, de nem is ez az érdekes az egészben, hanem az, hogy ki játssza a hűtlen férfit. A klip másik főszereplője ugyanis Tokár Tamás, aki azóta a Fókusz műsorvezetője lett az RTL-en.

Azaz pont azt a műsort vezeti, amiben a héten Nagy Melanie többször is beszélt egyre botrányosabb szakításukról gyermekei apjával, G.w.M-mel.

Na szóval ezek után nem csoda, hogy sokan újra belenéznek az alábbi, tíz éves videóba. Önnek is ajánljuk.

(Kiemelt kép: YouTube/HIEN)