G.w.M felháborodott kirohanást posztolt, mert a vagyona után szimatolnak: Előadó vagyok, nem bohóc!

G.w.M-nek elege lett belőle, hogy a pénzügyei iránt érdeklődik mindenki.

2023. február 15., 08:43

Szerző:

G.w.M szívesen mutogatja a közösségi médiában, hogy bár nyomorban nőtt fel, mostanra milyen vagyonra tett szert, de azért egy ponton túl bosszantja, ha a pénzügyei iránt érdeklődnek az emberek, illetve az újságírók. Márpedig most érdeklődnek, mert egy bűnügyi magazin firtatni kezdte, hogy honnan származik G.w.M vagyona.

Alábbi, kedd este megjelentetett posztjában a 26 éves rapper a következőket írja egy olyan kép mellé, amin éppen videójátékozik (a szöveg arra utal, hogy a Fifa játékával szórakoztatja magát éppen). Kirohanása szerint:

„sírok a nevetéstől, hogy úgy hív mindenki fel, hogy minden rendben van-e, illetve, hogy jól vagyok-e... Persze, itthon fifázok! Semmi extra nincs velem, csak megint le akarnak járatni a hülyeségekkel! Csinálom az új lemezeimet és készülök a turnémra! Nyugi már… Istenem! Előadó vagyok, nem bohóc... Én úgy gondolom, hogy a pénzügyi dolgaimat viszont nem a médián keresztül kell bemutatnom, és ezzel lezártnak tekintem az ügyet! (Természetesen a lejáratásomban résztvevő illetékesekkel szemben megtesszük a jogi lépéseket!)”

Itt található a teljes poszt.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)