G.w.M exe elárulta, igazából mennyit kap meg az állítólagos másfél milliós gyerektartásból

G.w.M exe, Nagy Melanie élő adásban beszélt arról, hogyan hullott szét a családja egy évvel ezelőtt.

2023. január 13., 09:26

Szerző:

Az RTL-en a Reggeli című műsorban szerepelt Nagy Melanie, akit egy évvel ezelőtt mint G.w.M exét ismertünk meg. A rapper és volt élettársa között most zárult le a jogi procedúra a szétválással kapcsolatban, Nagy Melanie azt mondja, ezért beszél most arról, hogyan alakult a vagyoni helyzete azok után, hogy ahogy ő fogalmaz, egy évvel ezelőtt széthullott családja.

„Nem titok, hogy több mint negyvenmilliós adóssággal maradtam két gyerekkel”

– vezeti be a témát Nagy Melanie, hozzátéve, hogy bár közösen vették fel a kölcsönöket G.w.M-mel, ezek csak az ő nevén voltak. Mint mondja, ami a nevén maradt, azt most neki is kell megoldani.

Két közös gyermekük született G.w.M-mel, és a pletykák szerint Nagy Melanie havi másfél milliós gyerektartást követelt. Mint mondja, ez nem volt igaz, mindenesetre most már ezen a téren is megállapodás született:

„volt egy szóbeszéd, hírek, hogy én milyen hatalmas összeget követeltem gyerektartásra, nem tudom, hogy honnan jött, vagy ki erősítette meg, de annak a bizonyos összegnek a negyedét kaptam meg. Egyébként nem követeltem ilyen összeget, de annak a negyedét sikerült megkapni.”

Nagy Melanie azt mondja, szerencsére rengeteg munkalehetősége van jelenleg, egy szépségszalon megnyitásán is dolgozik, miközben fordít, tolmácsol és rádióműsort vezet, egyelőre felméri, hogy melyik munkát tudja a két gyerek mellett a leginkább végezni.

A médiaszemélyiség arra is válaszol, hogy egy interneten keringő képernyőfotó szerint édesanyja csaknem egy évvel ezelőtt arról posztolt, hogy örül, hogy a lánya végre megszabadult G.w.M-től:

„akkor még nagyon friss volt ez a dolog. Szerintem örüljünk, hogy ennyivel le is tudta, kiadta az érzelmeit magából. Én egy anya fölött sem törnék pálcát, akinek a lelkébe így belegázolnak ország-világ előtt.”

Kattintson a play gombra a teljes beszélgetésért!

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)