G.w.M exe elmondta, férje mellett miért csak a szépségiparban dolgozhatott

Jó ideje feszült a viszony G.w.M és az exe között. Nagy Melanie most újabb részletet árult el kapcsolatukról.

2022. október 17., 10:24

Szerző:

Nagy Melanie-t év elején ismerte meg a nagyközönség, mint G.w.M exét. A fiatal anyuka azóta saját jogán már rádiós műsorvezetőként is ismert, de továbbra is sokat hallunk róla a tavaly év vége felé véget ért kapcsolata miatt. Nagy Melanie és G.w.M gyermekei öt és kettő évesek, az édesanya a héten tölti majd be a harminckettőt.

Nagy Melanie az RTL Klub Reggeli című műsorának vendégeként hétfő reggel elmesélte, hogy életében először hamarosan szerepelni fog egy tévéműsorban. Bár ő maga nem árulja el, hogy melyikben, a műsorvezetők megjegyzéseiből kiderül, hogy a Troll a konyhában című főzős vetélkedő-realityről lehet szó.

De ne feledkezzünk meg arról, milyen végzettsége van Nagy Melanie-nak: a médiaszemélyiséget nyilván erre is tekintettel hívták meg nemrég Brüsszelbe, az Európai Parlementbe. Az I. Nemzetközi Roma Vállalkozói és Vezetői Fórumon vehettek részt, ahol műsorvezetőtársa, Minzari Alexandra beszédet is mondott. A beszélgetés egyik témája az volt, hogy mennyivel nehezebb roma nőként munkát vállalni.

Ezzel kapcsolatban Nagy Melanie a saját tapasztalatait is megosztja. Azt mondja, a szülei támogatták, hogy megvalósítsa az álmait, de ezek a célok a házassága ideje alatt háttérbe szorultak:

„én mindig egy nagyon karrierista nő voltam, egy kicsit talán már feminista is, ha ezt mondhatom, és ha ez a kettő párosul, akkor az sokaknak nem szimpatikus. Valójában az én családom, attól eltekintve, hogy egy tradicionális oláh cigány család, mindig nagyon támogattak abban, hogy menjek, önmegvalósítsak, találjam meg, hogy miben szeretnék kiteljesedni. Majd amikor megismerkedtem a gyerekeim apjával, akkor jött az a változás az életemben, amikor úgy alakult, hogy háttérbe került az, hogy mik az én valódi céljaim és az önmegvalósítás, és a gyerekekre fókuszáltam. [...] Valamennyire dolgoztam, csak nem azon a területen, ami a végzettségemnek megfelelő, hanem a szépségiparban tevékenykedtem. [...] Nőként a szépségiparban [könnyebb], mint egy a férfiak uralta politikai szférában vagy a diplomatavilágban.”

Nagy Melanie fenti nyilatkozatával érdekes párhuzamba állítani azt, hogy G.w.M pont a múlt héten mondta mostani párjáról, Kulcsár Edináról, hogy szerinte túl sokat dolgozott.

Nagy Melanie fenti nyilatkozatával érdekes párhuzamba állítani azt, hogy G.w.M pont a múlt héten mondta mostani párjáról, Kulcsár Edináról, hogy szerinte túl sokat dolgozott.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)