G.w.M szerint nem volt egészséges, ahogy Kulcsár Edina élt

G.w.M szerint mellette nagyot változott Kulcsár Edina élete.

2022. október 13., 12:58

Szerző:

A Story magazin legfrissebb száma interjút közöl G.w.M-mel és Kulcsár Edinával. A 2022-es év egyik legtöbbet emlegetett sztárpárja a kapcsolatukról ad helyzetjelentést, most, hogy a szépségkirálynő-influenszer várandós.

Kulcsár Edina többek között a következőket mondja arról, hogy mennyiben változott meg az élete, hogy összejött G.w.M-mel és váratlanul teherbe esett:

„máshová került a fókusz. Jelenleg abból áll az életem, hogy készülök a gyermekünk érkezésére. És a szerelmemmel, nem utolsósorban a gyerekeimmel vagyok. Ezeket az együtt töltött időket szeretem maximálisan megélni. Márk nagyon óv engem, talán túlságosan is. Még egy nehezebb szatyrot sem emelhetek meg. Nem mondom, hogy nem esik jól ez az óriási odafigyelés, de még szoknom kell.”

G.w.M azt mondja, az ő élete is megváltozott, jóval kevesebbet jár már bulizni fellépések után. A változások mindkettejüknek jót tettek, a rapper a következőket mondja születendő gyermeke anyjáról:

„szerintem nem is volt egészséges az, amennyit ő gürizett. Egy nőnek a párja mellett épp annyit kell dolgoznia, amennyi jólesik neki. A férfi dolga, hogy eltartsa a családját.”

Kulcsár Edina és G.w.M október 17-től egyébként a TV2 Pár/harc című realityjében lesz látható.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)