Kulcsár Edina és G.w.M aranyhintós lagzit terveznek, a babaváráskor betartják a családi tradíciókat

Kulcsár Edina és G.w.M azt is elárulták, hogy van egy nagy titkuk. Azt sajna nem, hogy mi a titok, de az interjú így is lenyűgöző lett.

2022. szeptember 27., 09:53

Szerző:

Kulcsár Edina és G.w.M együtt nyilatkozott a TV2-nek, és a Tények pluszban a felvétel „Az első közös interjú” címmel ment le hétfő este. Kulcsár Edina tavaly ilyenkor még az RTL-en szerepelt előző párjával a Nyerő Párosban, most már viszont a TV2-n szerepel gyakrabban új szerelmével: benne lesznek a Párharc című napi realityben.

A friss interjúban a szerelmesek megkapják azt a kérdést, hogy terveznek-e esküvőt, amire G.w.M a következőt mondja:

„de lesz lagzi! Lesz! Aranyhintó!”

A pár azt mondja, hogy rendkívül boldogok együtt, Kulcsár Edina újra megerősíti, hogy a kritizálókkal, akár milyen sokan is vannak, nem foglalkoznak. A következő fordulatot használja:

„abszolút nem tudunk ezekkel foglalkozni, mert van jobb időnk is, mint például az, hogy egymásra meg a gyerekeinkre koncentráljunk.”

G.w.M is mond valamit erről a témáról, illetve az élő fellépésekről és a fizikális impulzusokról:

„onnantól kezdve, amikor ténylegesen, amikor ott vagyunk, és fizikálisan olyan impulzus ér minket, onnantól kezdve az, hogy az interneten vagy a sajtóban mit beszélnek, az onnantól kezdve az súlytalan.”

G.w.M arról is beszél, hogy a családja tradícióit be szeretné tartani a babavárás kapcsán, így sok mindent nem tudnak elárulni a születendő gyermekről, de van egy titkuk, amire hamarosan fény derül majd. Íme a teljes riport.

(Kiemelt kép: a TV2 hivatalos Instagramja)