Kulcsár Edináéknál még a baba születése előtt jöhet az esküvő

Kulcsár Edina és G.w.M hamarosan összeházasodhatnak.

2022. augusztus 25., 07:23

Szerző:

Mint megírtuk, első közös gyermeküket várja Kulcsár Edina és G.w.M. A modell és a rapper 8 hónapja alkotnak egy párt. Korábban arról is beszámoltunk, hogy mivel a már kétgyermekes édesanya hivatalosan még házas, meg kell gyorsítaniuk a folyamatot Csutival, annak érdekében, hogy a kicsi az édesapja nevét kaphassa. Azonban lehet, hogy a válást rögtön egy esküvő fogja követni.

„Attól, hogy az első házasságom zátonyra futott, nem csalódtam a házasság intézményében, és amikor úgy alakul, boldogan mondok majd igent Márknak!”

- mondta néhány hónappal ezelőtt Kulcsár Edina a Blikknek.

A várandós kismama a TV2 Mokka című műsorában is beszélt arról, hogy nyilván a cél az, hogy a baba az édesapja nevét kapja. Egy bennfentes információi szerint Csuti is azon van, hogy minél előbb elváljanak, mert nem szeretné ha bármi probléma lenne. Állítólag az egykori párnak sikerült minden kérdésben dűlőre jutnia.

A másik dolog, amiért elképzelhető, hogy Kulcsár Edina várandósan mondja ki a boldogító igent az, hogy a volt párjához is várandósan ment hozzá. Az első gyermekét hordta a szíve alatt, amikor 2018 augusztusában szűkkörben összeházasodtak. Három évvel később azonban szakítottak.

Még több hír Kulcsár Edina terhességéről

Ez volt G.w.M reakciója Kulcsár Edina terhességére

Kulcsár Edina a fogamzásgátló tabletta mellett esett teherbe: Ő egy igazi szerelemgyerek

Videó - Berki Mazsi váltja a várandós Kulcsár Edinát a Dancing with the Starsban

(Kiemelt kép: G.w.M instagramja)