Kulcsár Edina a fogamzásgátló tabletta mellett esett teherbe: Ő egy igazi szerelemgyerek

Kulcsár Edinára elárulta, hogy egyáltalán nem számítottak a babára. 

2022. augusztus 24., 07:45

Szerző:

Mint megírtuk, a harmadik gyerekével várandós Kulcsár Edina. A modell és G.w.M csak 8 hónapja alkotnak egy párt, de máris együtt néznek szülői örömök elé. A sztár részt vett volna az idei Dancing with the Starsban, de az állapota miatt visszalépett és a helyére Berki Mazsi került. Most kiderült, hogy a gyerekei mit szólnak az új baba jöveteléhez.

„Ők is örülnek, és felfogják, hogy mi történik velem. Medox azóta nagyon gondoskodó, folyton rám szól, hogy vigyázzak magamra, legyek óvatos, mert a kistesója a pocakomban van. Márk is rendkívül figyelmes, már most teljesen elkényeztet, el sem tudom képzelni, mi lesz majd később. Nagyon elején járok még a várandóságomnak”

- nyilatkozta Kulcsár Edina a Blikknek.

A modell azt is elárulta, hogy szerinte a kicsi egy igazi szerelemgyerek:

 

„Szerettünk volna közös babát, de csak jövőre. Úgy terveztük, idén még dolgozunk, én végigcsinálom a Dancing with the Starst, és utána vágunk bele a családalapításba. Azért is ért mindkettőnket ilyen váratlanul, mert fogamzásgátlót szedtem. Ez a baba viszont nagyon jönni szeretett volna, mi pedig leírhatatlanul boldogok vagyunk, hogy végül is így alakult. Ő egy igazi szerelemgyerek”

- tette hozzá Kulcsár Edina.

Tudnivalók Kulcsár Edina terhességéről

Videó - Berki Mazsi váltja a várandós Kulcsár Edinát a Dancing with the Starsban

Ezt mondta Csuti Kulcsár Edina terhességével kapcsolatban

Kulcsár Edina és G.w.M az első közös gyermeküket várják

(Kiemelt kép: dfp.hu - Kunos Attila)