Csuti nevére kerülhet Kulcsár Edina születendő gyermeke

Hivatalosan még nem vált el Kulcsár Edina és Csuti.

2022. augusztus 24., 08:50

Szerző:

Komoly problémába ütközhet Kulcsár Edina és G.w.M. Mint megírtuk, a pár az első közös gyermeküket várja. A probléma azonban az, hogy a modell hivatalosan még mindig Csuti felesége. A törvény értelmében, ha nem válnak el addig, amíg a kicsi megszületik akkor az üzletember vezetéknevét fogja kapni. A megoldás az lehet, ha gyorsan kimondják a válást.

A gyermek apjának – ha e törvény eltérően nem rendelkezik – azt a férfit kell tekinteni, akivel az anya a gyermek fogamzási idejének kezdetétől a gyermek születéséig eltelt idő vagy annak legalább egy része alatt házassági kötelékben állt. A házasság érvénytelensége az apaság vélelmét nem érinti.
A vélelmezett fogamzási idő a gyermek születésének napjától visszafelé számított 182. és 300. nap között eltelt idő, mind a két határnap hozzászámításával. Bizonyítani lehet, hogy a gyermek fogamzása a vélelmezett fogamzási idő előtt vagy után történt.
Ha a nő házasságának megszűnése után újból házasságot kötött, az újabb házasságának fennállása alatt született gyermeke apjának akkor is az újabb férjet kell tekinteni, ha a korábbi házasság megszűnése és a gyermek születése közt háromszáz nap nem telt el. Ha ez a vélelem megdől, a gyermek apjának a korábbi férjet kell tekinteni

 - írja a Wikipedia alapján a Blikk.

Azonban lehetséges apai elismerő nyilatkozatot tenni már a gyermek születése előtt, ami akkor válik teljes hatályúvá ha a kicsi megszületett. Ezt követően az édesapa törvényesen a nevére veheti a gyerekét, ha a válást kimondták. 

Csuti és Kulcsár Edina idén januárban hivatalosan is szakított, majd nem sokkal később kiderült, hogy a modell G.w.M oldalán találta meg a boldogságot. Azóta az üzletember is újra szerelmes, sőt a párját már be is mutatta a gyerekeinek. Csuti azonban nem nyilatkozott volt párja terhességével kapcsolatban. 

Még több hír Kulcsár Edina terhességéről

Kulcsár Edina a fogamzásgátló tabletta mellett esett teherbe: Ő egy igazi szerelemgyerek

Videó - Berki Mazsi váltja a várandós Kulcsár Edinát a Dancing with the Starsban

Ezt mondta Csuti Kulcsár Edina terhességével kapcsolatban

(Kiemelt kép: dfp.hu - Kunos Attila)