Pont ők! Nem fogja kitalálni, mit reklámoz Kulcsár Edina és G.w.M

Kulcsár Edina és G.w.M egy Instasztorikban osztottak meg egy reklámot.

2022. szeptember 22., 09:52

Szerző:

Kulcsár Edina először arról posztolt egy Instasztorit, hogy hogyan van most és hogy ők hogyan ismerkedtek meg tavaly év végén szerelmével, G.w.M-mel, majd azt is elárulta, hogy egy reklám kedvéért beszélt erről. Íme a helyzetjelentés, ahogy azt az influenszer-modell-anyuka megírja:

„sziasztok, picit el voltam tűnve az elmúlt napokban több dolog miatt is, de hálistennek már minden rendben. Igyekszem a lehető legtöbbet a gyerekekkel és Márkkal lenni. Márkkal ma is éppen együtt dolgozunk, és intézünk ezt-azt (hamarosan láthatjátok). Nagyon szeretem ezeket az együtt töltött időket, és hálás vagyok, hogy minden kezdeti nehézség ellenére ilyen erős a kapcsolatunk. Sokszor emlegetjük, hogy nem egy szokványos ismerkedés volt a miénk, de talán sokatoknak nem volt az.”

Nos, egy későbbi sztoriban talpig Gucciba öltözve elárulják, hogy a Btrfly Hungary társkeresőappot reklámozzák. G.w.M így fogalmaz a videóban:

„igazából nagyon sokszor beszélgettünk arról Edinával, hogy milyen jó lenne, hogyha mindenki megtalálná az ilyesfajta boldogságot, amit mi érzünk. És igazából ez pont jó erre és igazából ezért is álltunk be ez mellé.”

Bár példátlan mennyiségű drámával indult a kapcsolatuk, a pár mégis elvállalta a társkereső reklámozását. Kulcsár Edina azt is hozzáteszi, hogy tesztelték is az appot, de persze csak kamuprofillal.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)