Kulcsár Edinát csúnyán betámadták a terhessége miatt, most tiszta vizet öntött a pohárba

Kulcsár Edinának egy rosszindulatú kommentelő tette fel a kérdést.

2022. szeptember 2., 06:43

Szerző:

Kulcsár Edina terhessége mindenkit meglepett, sőt még a modellt és a párját, G.w.M-et is, ugyanis fogamzásgátló tabletta mellett jött össze a baba. A sztárpár boldogsága azonban felhőtlen és nagyon várják a kicsi érkezését. A már kétgyermekes édesanyát azonban rengeteg bántás érte, amiért úgy fogalmazott, hogy nem érti, hogy jött össze a baba, de természetesen ezt úgy gondolta, hogy a védekezés miatt meglepő, hogy megfogant.

„Már megtudtad, hogy jött össze a baba agyzseni?”

- kérdezte valaki Kulcsár Edinától a közösségi oldalán.

A modell elmondta, hogy ő bizony azokat gondolja agyzseninek, akik bedőlnek azoknak a cikkeknek és videóknak, amik szándékosan megtévesztés céljából születnek. Hozzátette, hogy régen felvilágosították már, valamint van két gyermeke, ezért természetesen tisztában van azzal, hogy miképpen fogan meg egy új élet. 

„A teljes mondat úgy hangzott, ami le lett vágva, ki lett hagyva, vagy valami hasonló történt vele, hogy „nem értem, hogy jött össze a baba gyógyszer mellett”! De jelentem már tudom! Csodák léteznek... és a szerelem babáknak nem lehet megmondani és befolyásolni sem lehet őket semmivel, hogy mikor jöjjenek”

- válaszolta Kulcsár Edina.

Még több hír Kulcsár Edina terhességéről

Kulcsár Edina a fogamzásgátló tabletta mellett esett teherbe: Ő egy igazi szerelemgyerek

Videó - Berki Mazsi váltja a várandós Kulcsár Edinát a Dancing with the Starsban

Ezt mondta Csuti Kulcsár Edina terhességével kapcsolatban

(Kiemelt kép: dfp.hu - Schumy Csaba)