Nagy Melanie most mégis reagált G.w.M vádjaira a gyerekek láthatásával kapcsolatban

Nagy Melanie-t exe, G.w.M azzal vádolta meg, hogy nem engedi, hogy az apa láthassa gyerekeit.

2022. április 15., 11:20

Szerző:

Bár a felek alapvetően nem szeretnék magánéletüket a nyilvánosság előtt élni, G.w.M és Nagy Melanie mégis tesznek itt-ott személyes tartalmú nyilatkozatokat. A legutóbb G.w.M a Mokkában beszélt arról az Instasztorijáról, amelyben exét gonosz, rohadt nőként írja le azért, hogy mert nem engedte, hogy a kislányával találkozzanak éppen akkor.

Nagy Melanie-t most Köböl Anita interjúvolta meg a Filter nélkül című sorozatban, és ebben a beszélgetésben rengeteg szó van arról, hogy abban a különleges helyzetben, amibe a rapper és az exe most belekerültek, mennyire nehéz elkerülni, hogy magánéletükről kiderüljenek bizonyos dolgok a médiában. Az anyuka most beszélt is erről az esetről, ami miatt G.w.M-ből kibukott az a bizonyos trágár kirohanás.

„A gyerekeknek igenis szüksége van az anyukára és az apukára, bármilyen élethelyzetet is teremtsen az élet. Úgyhogy teljes mértékben el kell, hogy utasítsam azt, hogy én bármilyen szinten is akadályoznám az apukát abban, hogy ő... Én még arra is tekintettel vagyok, hogy neki milyen az élete, tehát hogy nem akkor jön mondjuk a gyerekekhez, amikor szeretne. És ahhoz is alkalmazkodom, hogy akkor igazítsuk az ő életritmusához a látogatásokat. És mindenkit szintén csak erre tudok buzdítani, hogy nem szabad akadályozni egyik félnek sem a másikat, hogy a gyerekekkel kellő minőségi időt tudjanak tölteni”

– mondja Nagy Melanie.

Önmagával, saját életével kapcsolatban a következőképpen más érdekes gondolatokat is megfogalmaz a bő egy órás interjú egy másik pontján.

„Én egy magyar cigánylány vagyok, akinek vannak álmai, vannak céljai, és minden nehézség ellenére megy előre az útján, és nincsen akadály. Engem arra neveltek a szüleim, hogy minden lehetséges, csak a képzeleted szab határt. És sok olyan más cigány fiatallal találkoztam az életem során, akik egészen egyszerűen nem hittek magukban. Ezt nem csak a cigány fiatalokra lehet érteni, mélyszegénységben élő embereknek is tudtam erőt adni vagy tudtam példát mutatni, és ez nekem emberileg és lelkileg nagyon sokat adott, tudok ebből töltekezni”

– mondja Nagy Melanie utalva arra, hogy milyen végzettségeket szerzett meg és karriert futott be addig, amíg úgy nem döntöttek G.w.M-mel, hogy gyereket vállalnak, és az anyuka otthon marad. Íme a teljes videó.

Dráma: G.w.M és Nagy Melanie

G.w.M. tagadja exe vádjait: egyre mérgesedik a viszonya gyermekei anyjával

G.w.M vallomása: az exe olyan súlyos összeget követel tőle, ami két vezérigazgatótól sem telne ki

G.w.M és exe kapcsolata tovább mérgesedik: jogi lépések következnek

(Kiemelt kép: Köböl Anita/Nofilter/Youtube)