Egy bűnügyi magazin közölte: fogalmuk sincs, honnan származik G.w.M vagyona

G.w.M úszik a pénzben, de nem tudni, hogy pontosan, mivel keresi meg. 

2023. január 4., 08:29

Szerző:

A Privát Kopó bűnügyi magazin arról számolt  be, hogy fogalmuk sincsen, honnan származik G.w.M vagyona. Kulcsár Edina vőlegénye 26 évesen luxuséletet él, sőt egy hatvanmilliós S-osztályú Mercedesszel furikázik, de nem ez az egyetlen drága jármű, ami a tulajdonában van. Nemrég még a szépségkirálynő is egy luxuskocsit kapott ajándékba. 

Kiderült azonban, hogy G.w.M kiadócége nem is létezik, valamint az egyéni vállalkozása kevesebb, mint 2 év alatt megszűnt. A rapper 2018 januárjában lett egyéni vállalkozó, de 2019 novemberében megszűnt. 2020 júniusában jött a bejelentés, hogy megalapította a G.w.M Music Production névre keresztelt kiadócéget, de a bűnügyi magazin információi szerint nem létezik ilyen nevű cég és nem is volt soha, valamint a zenész nem rendelkezik tulajdonrésszel semmilyen gazdasági társaságban - számolt be róla az Index.

G.w.M korábban azt állította, hogy havi 12 millió forintot keres meg, de azt nem tudni, hogy mindez legális-e, valamint az összegek, hogyan jutnak el a rapperhez és a bevételeket szerepelteti-e az éves adóbevallásaiban. Kulcsár Edina vőlegénye korábban arról is beszélt, hogy előfordult, 5 millió forintot költött el göncökre.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)